Aktywne Wpisy
KingaM +66
#zwiazki ale się #!$%@?łam. Facet mi dzisiaj beknął w tle jak rozmawiałam przez telefon z kimś waznym. Pytam go potem dlaczego mnie tak gnębisz i kompromitujesz i że ludzie pomyślą że jestem z jakims bekaczem a on na to że po jabłku to on musi. I tak sobie myślę że w większości związków po pewnym czasie partnerzy zaczynają zachowywać się w obecności swojego partnera tak jakby nie przejmowali się reakcją. Każdy potrafi
armagedon444 +253
#nieruchomosci
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
Dlaczego młodzi, dopiero wchodzący w dorosłość nie mogą kupić mieszkań? Nie wiem, choć się domyślam
Próbowałem sobie wmówić (zgodnie z poradą innych), że to pewnie nie to, że muszę odnaleźć siebie, muszę znaleźć sobie jakieś ciekawe hobby, itd. Jednak nie w tym rzecz, a potwierdzeniem na to jest fakt, że jak zacząłem się spotykać z pewną dziewczyną, to nagle moje życie nabrało kolorów.
Każdy przypadek jest inny, ale w moim przypadku mam w miarę ułożone życie w innych kwestiach, więc okazało się, że po prostu potrzebowałem bliższej więzi, potrzebowałem mieć z kim pogadać, mieć się do kogo przytulić, itp. Jednak po kilku miesiącach usłyszałem, że „to nie to” i ponownie jestem sam, a moje problemy wróciły.
#samotnosc #zwiazki