Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
norbert_heniu +200
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
"Lollipop Chainsaw" to kolejny przykład na to, że się growo starzeję - niby gierka na 6 godzin, ale przejście jej zajęło mi trzy wieczory. Mechanicznie to dalej typowy Suda51, więc jeśli ktoś grał w jego poprzednie produkcje, to dokładnie wie czego się spodziewać. Co do samego klimatu produkcji, to przypadł mi do gustu ciut bardziej niż ten zaserwowany w "Shadows of the Damned" - amerykańskie liceum jest jednak lżejszym i sympatyczniejszym tematem niż przemierzanie piekieł i walka z obleśnymi demonami. Polecam, sam pewnie jeszcze raz przejdę, żeby zdobyć tych parę brakujących trofeów.
PS Obecnie trwa wielkanocna wyprzedaż na PS3 - cena "Ni No Kuni" to prawdziwa okazja, brać i grać. "The Wolf Among Us" też jest do wzięcia za niezłą cenę.