@Fkyt: to ogólnie słowo klucz tutaj, bo oznacza mniej więcej "znęcany". Wiadomo, że nie odniesiesz 1:1 przekazu, ale tu właśnie chodziło o to, że Holandia wygrała mimo, że była przez nas "nękana".
@Ka4az: Tak, to słowo klucz w tytule artykułu który mówi o poobijanej Holandi przez Polaków, którzy zamiast gładko wygrać jak planowali musieli się trochę dłużej pomęczyć, zostać poobijanym przez Polaków, żeby w końcu zdobyć w pełni zasłużone zwycięstwo, to można wyczytać w tekście. Ale nie, nasze dziennikarzyny muszą przywalić tytułem o „zmiażdżeniu Holandii przez Polaków” xD
@Fkyt no nie bordo padło na głowę tylko jak jesteś głupi to głupim zostaniesz. Jest artykuł, którego nagłówek w wolnym tłumaczeniu brzmi tak jak Kanał Sportowy udostępnił i napisał.
Siejesz teraz informacje, że NIC TAKIEGO NIE BYŁO i jak już wyjaśniłem Ci, że mylisz się to robisz fikołki.
Nie ma to jak głupek wyzywa od głupków inne osoby. Jest artykuł który mówi o czymś innym niż promuje to kanałsportowy, a robi to tylko po to żeby naklikać wyświetleń fejkowym tytułem. Sieje informacje jak po raz kolejny wykorzystywany jest marny clickbait, a Ty się zjawiasz, chciałeś wyjść na mądrzejszego od wszystkich a finalnie wyszedłeś na głupka. Teraz rzucasz się jak wsza próbując coś komuś udowodnić, mimo że wyjaśniłem Cię już kilka
@Fkyt nie no chłopie serio beton jesteś. Przecież masz tytuł artykułu we francuskiej gazecie, który mówi to co cytuje Kanał Sportowy XD a Ty dalej srasz o to, że nie xD
To Ty siejesz dezinformacje mówiąc, że nigdzie tam czegoś takiego nie było jeszcze sobie usuwasz swoje komentarze żeby nie wyszło, że nie masz racji XDD
@Ka4az: Jesteś wyjątkowym przypadkiem dzbana. Wytłumaczyłem Ci o czym mówił artykuł, a co napisał kanalsportowy. Najlepsze jest to że po tym nie daleś żadnego kontrargumentu tylko po prostu zacząłeś obrażać xD Musiało Cię bardzo bardzo zaboleć że ktoś Cię zgasił jak peta, pewnie do tej pory udawało Ci się brylować swoimi „mądrościami” w tematach na mirko a tu zonk xD
#francja We Francji wygrywa partia stalinowska na którą głosują głównie muzułmanie i murzyni a na wykopie święto xD Wykop który nienawidzi rozdawnictwa i islamizacji cieszy się ze zwycięstwa islamskiegosocjalizmu xD #polityka
„POLSKA ZMIAŻDŻYŁA HOLANDIĘ W ZWYCIĘSKIEJ PORAŻCE!!!”
#kanalsportowy #mecz #pilkanozna #reprezentacja
ja wiem, że to wykop, ale litości:
Komentarz usunięty przez autora
@Fkyt: to ogólnie słowo klucz tutaj, bo oznacza mniej więcej "znęcany". Wiadomo, że nie odniesiesz 1:1 przekazu, ale tu właśnie chodziło o to, że Holandia wygrała mimo, że była przez nas "nękana".
“Ouest France” napisało artykuł, w którym pada:
Siejesz teraz informacje, że NIC TAKIEGO NIE BYŁO i jak już wyjaśniłem Ci, że mylisz się to robisz fikołki.
To Ty siejesz dezinformacje mówiąc, że nigdzie tam czegoś takiego nie było jeszcze sobie usuwasz swoje komentarze żeby nie wyszło, że nie masz racji XDD
Napisałeś komentarz, który usunąłeś, w którym jaśnie Pan napisał coś w stylu, że TA GAZETA ŻADNEGO ARTYKUŁY W TAKI SPOSÓB NIE NAPISAŁA.
Jak debilowi pokazałem screena, na którym masz napisany nagłówek artykułu, który KS zacytował. Odpowiedziałeś EJ TO NIE TAK TO NIE TO