Po co ciągle te zwierzęta na logo wrzucają. Rozumiem kiedy polecają wino do konkretnego mięsa, ale no gdzie ja mięso z żyrafy kupię? Jak to się w ogóle nazywa, żyrafina? Heh
@programista15cm Pracowałem przez trzy miesiące w bardzo trudnej agencji, gdzie zarabiałem mniej niż w Polsce, a warunki hotelowe były fatalne. Później sytuacja jeszcze się pogorszyła, ponieważ przeniesiono mnie z jednoosobowego pokoju do czteroosobowego, w którym mieszkałem z Rumunami. Doszło tam do wielu nieprzyjemnych incydentów, a kilka razy grożono mi pobiciem. Ostatecznie zostałem okradziony – straciłem laptopa, golarkę, słuchawki, głośnik i koszulkę(za 110 euro).
Zgłosiłem sprawę na policję, która spisała sprawcó(nic nie
@programista15cm Studia nie zawsze są gwarancją lepszych warunków pracy. Moja sytuacja w tej agencji wynikała z warunków zatrudnienia, a nie z mojego poziomu wykształcenia. Teraz pracuję w lepszych warunkach i jestem zadowolony. Dzięki za sugestię, ale uważam, że kluczowe jest znalezienie odpowiedniego pracodawcy, a niekoniecznie kolejne studia. Najbardziej mi szkoda lat życia, czas strasznie #!$%@?, z dwojga złego lepsze to niż praca za minimalną.
@programista15cm Tak jak ci kiedyś pisałem. Pracując w Polsce rozważam wyłącznie wojsko, stąd wolę odłożyć kasę. Rok życia za samorozwój w dużym mieście to nie jest aż tak dużo.
Zgłosiłem sprawę na policję, która spisała sprawcó(nic nie