Aktywne Wpisy
kiszczak +879
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +264
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
Szefowie obu służb potwierdzili, że działania funkcjonariuszy niemieckiej Policji Federalnej nie odpowiadały przyjętym procedurom dotyczącym przyjmowania i przekazywania osób przez kraje sąsiednie, a sytuacja miała charakter incydentalny. Strona niemiecka wyraziła ubolewanie z powodu zaistniałego zdarzenia. Jak zapewnił Prezydent Policji Federalnej, wszyscy kierownicy inspekcji Policji Federalnej w Niemczech zostali pouczeni o tym, że takie postępowanie nie ma prawa się powtórzyć. Dodatkowo polska Straż Graniczna i Policja Federalna Niemiec będą współpracowały nad rozwiązaniami w obszarze wzajemnej komunikacji.
https://www.strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/13429,Szefowie-polskiej-Strazy-Granicznej-i-niemieckiej-Policji-Federalnej-rozmawiali-.html a wykopki mówiły, że jest "ok" @szurszur już wiesz jak wygląda procedura dublińska czy dalej nie wiesz?
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #prawo
@szurszur: jednak nie tak na pałę, a więc znowu sadzisz fikoły¯\(ツ)/¯
@szurszur: piękny fikoł, bronisz hamas Łukaszenki? Ruska onuca¯\(ツ)/¯ Po owocach ich poznacie, krajem odpowiedzialnym jest Białoruś, nie ma jej w strefie Schengen, więc procedura dublińska ich nie obowiązuje ignorancie. Jeszcze tłumaczyć? Czy na chłopski rozum dalej rozumujesz?
@szurszur: policja niemiecka co robiła w Polsce? To jej rewir? Nie¯\(ツ)/¯ Jednak czego od kacapa wymagam....