Aktywne Wpisy
Kantar +83
Minister Kosiniak-Kamysz z apelem do pracodawców, by zwalniali z pracy strażaków z OSP i żołnierzy WOT
Nie no to już absolutny skandal. Apel o zwalnianie ludzi za pomoc. Nadal popieracie Tuska i jego bande?????!!!!!!!!!11
#powodz
susuke15 +11
#powodz Ale mi się smutno zrobiło. Zalewają polder w którym mieszczą się 2 wsie. Zamiast zapłacić każdemu mieszkancowi rynkowa stawkę za jego działkę by ci mogli zamieszkać gdzieś indziej to nie. Niech ich zalewa. Kompletnie nie rozumiem dlaczego ich nie wywlaszczyli siła i zapłacili im np 60tys/ha( nie wiem po ile tam jest ziemia rolna, mówię stawki u siebie) bądź po prostu dali im ta ziemie w innym miejscu plus
Panstwa zeby nie doznac zapasci gospodarczej musza zasypywac luki w gospodarce biorac imigrantow skad popadnie. Najbardziej zadowolone z tego sa rowniez p0lki ktore notorycznie widze jak chodza po miescie z czarnymi. Wszystko do czasu bo glownymi ofiarami fali imigracji rowniez beda p0lki, ktore beda gwalcone na potege bo w krajach trzeciego swiata jak chcesz jakas babe to se ja bierzesz nawet jak ona nie chce i jest to zupelnie normalne. A p0leczki lubia latac z golymi dupami ubrane wyzywajaco czym beda tylko sniadych zachecac do pojscia po b0lke jak po swoje.
Podsumowujac caly kryzys migracyjny spowodowany jest przez p0lki ktore nie rodza dzieci przez co trzeba importowac imigrantow i glowna ofiara tego beda rowniez p0lki. Co po niektore brutalnie na wlasnej skorze przekonaja sie jaka jest definicja gwaltu i mocno sie zdziwia bo tym razem wcale nie bedzie chodzic o jakiegos przegrywa nieatrakcyjnego zakolaka polaka ktory smial sie spojrzec na polska ksiezniczke albo co gorsza np. otworzyc jej drzwi.
Tak przecież miało być.
To jest właśnie ta uśmiechnięta polska.
Gdzie wady?
Upadek tego kraju dzieje się na naszych oczach.