Jezeli juz dla was karta fame jest c-----a to nie zdziwcie sie jak zobaczycie tam tez tego losowo wygenerowanego npc z robloxa ( ͡°͜ʖ͡°). Zagraniczniak i zapchajdziura na darmowe walki na youtube bo trzeba cos z nim zrobic jak mu k---a imbecyle dali kontrakt na 3 walki, a viral zniknal i chlop powrocil do sfery nijakosci.
@misrz_mocy_ognia skąd on się w ogóle wziął? Widziałem kiedyś jeden filmik jak wychodzi z auta i leci jakieś disco polo w tle, na tym polega jego fenomen? Xd
@WhiskeyIHaze: istnieją zwierzęta z rogiem na czubku głowy jak nosorożec, albo z dwoma jak jeleń istnieje również takie coś jak żyrafa - postura konia z ogromną paru metrową szyją, albo zebra w paski, a ty dajesz na przykład jednorozca? xdd
masz tu konia, nawet z dwoma rogami, jakby jeden ci był za mało ( ͡°͜ʖ͡°)
@WhiskeyIHaze: A no to, że głupszego użytkownika nie spotkałam już od dawien dawna. Ten kumaty nagle przestał kumać, kto by się spodziewał, że jest pusty jak but - a no ja.
To ja ci wytłumacze, bo te twoje zwoje mózgowe to chyba nie do końca poprawnie działają:
''Ironia - Poważniejsza forma odpowiedzi, która ma na celu wyraźne przełożenie treści w odpowiedzi na głupią ironię, zazwyczaj cechująca się bardziej
#famemma
istnieje również takie coś jak żyrafa - postura konia z ogromną paru metrową szyją, albo zebra w paski, a ty dajesz na przykład jednorozca? xdd
masz tu konia, nawet z dwoma rogami, jakby jeden ci był za mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ja ci wytłumacze, bo te twoje zwoje mózgowe to chyba nie do końca poprawnie działają:
''Ironia - Poważniejsza forma odpowiedzi, która ma na celu wyraźne przełożenie treści w odpowiedzi na głupią ironię, zazwyczaj cechująca się bardziej