Aktywne Wpisy

Ana77 +10
Potrzebuje opinii facetów i najlepiej 25+
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami
Czy jest sens szukać kogoś sensownego na necie, mając same " trupy" w szafie? Generalnie ja i moje życie tak wygląda, że chyba najtwardszy by #!$%@?ł.
Mam 32 lata, niska, mało atrakcyjna dziewczyna ( taka nie wylaszczona, byle jaka szara myszka)
Pracuje od lat z ojcem, mały biznes, powiedzmy warzywniak, żenująca praca, staram się teraz rozwijać w coś bardziej szlachetnego. Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z kotami

dotankowany_noca +69
Donald to jednak umie w manipulacje. Pamiętam doskonale w jakich nastrojach kończyła się ostatnia kadencja rządów platformy. Przecież ludzie ich nienawidzili tak samo jak dziś PiS albo nawet jeszcze bardziej. Chłop po osmiorniczkach i innych aferach, niespełnionych obietnicach uciekł do Brukseli na stanowisko króla Europy xD
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
Teraz wraca też obiecuje głupstwa w podobnym tonie typu szkoła bez zadań domowych i ludzie się dają nabierać wierząc, że zrobi coś dobrego. A już ataku
![Anna Bryłka o polityce klimatycznej UE [wideo]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a0567737c949fdb1fdf0109a52bf99ff81125bd8c3b132e21a599bbc723197fe,q70.png)

Generalnie, gdybym miał "taką" pracę to :
- mieszkałbym w Belgii za ok 1 000 EURO miesięcznie (w dwupokojowym ładnym, nowym mieszkaniu)
- pracowałbym min 8 godzin dziennie (od np 9 do 17). W piątek leciałbym do siebie do PL i wracał w niedzielę.
- wydawałbym na jedzenie i przyjemności ok 100 EURO dziennie
- starałbym się zabierać głos w dyskusjach, prowadziłbym blog co się dzieje w europarlamencie, zgłaszałbym swoje pomysły (by wszyscy widzieli, że się staram, że coś robię)
- dbałbym o swój wizerunek (nie tykałbym alkoholu w miejscu publicznym, unikałbym "szemranych" znajomości, nie szlajałbym się nigdzie po nocy
- zatrudniłbym dwóch asystentów którzy pomogli by mi ogarniać harmonogram dnia, umawiali spotkania, organizowali jakieś spotkania z chorymi dziećmi, poszkodowanymi przez los osobami by poprawiać PR i dawać poczucie innym, że coś robie
- byłbym bardzo miły dla prasy, odpowiadał na pytania, unikał określenia jednoznacznie czy jestem za czy przeciw by nikogo nie zrazić
I tak byłbym widocznym, nie groźnym, dającym poczucie gawiedzi, że coś dla nich robię pasożytem za ok 10 000. Kadencja trwa 5 lat. Przez okres 60 miesięcy odłożyłbym ok (przy obecnym kursie EURO) 2 500 000 PLN. Kupiłbym kilka mieszkań, akcji kilku głównych spółek, obligację skarbowe oraz korporacyjne wiodących spółek, założyłbym jakieś lokaty bankowe i żył dalej za min 10 000 PLN netto miesięcznie w Polsce mając mieszkanie, samochód itp byłbym ustawiony do końca swoich dni.
Myślę, że każdy w miarę miły i w miarę potrafiący się wysławić osioł byłby w stanie sobie poradzić.
A co robią te #!$%@? przy stołkach? Jeżdżą po pijaku, defraudują pieniądze, traktują wyborców jak gówno, nie przychodzą na żadne posiedzenia, patrzą jak jeszcze się nachapać, śmieją się w twarz jak są punktowni za kłamstwo. Ja #!$%@?, jak można byś tak głupim i #!$%@? człowiekiem.
#!$%@? jak zostać Tym #!$%@? europosłem? Byłbym #!$%@? najlepszym europosłem świata w #!$%@?. Nic bym nie #!$%@?ł, bym se chodził i se gadał. #!$%@? na mirku bym pisał co się dzieje i by było zajebiście. Po kadencji mógłbym napisać książkę i zdradzić jak to #!$%@? ten cały europarlament jest niepotrzebny i dopiero wtedy starać się coś zmienić, poprzez obnażenie mechanizmu tego #!$%@? przerośniętego pasożyta.
#!$%@? Mirki jak zostać tym europosłem?
#oswiadczenie #polityka #wybory #europarlament #trochebuldupy
@bahanadala: To tak nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Link na końcu posta:
http://www.wykop.pl/wpis/7677302/tl-dr-10-najpopularniejszych-trikow-ktore-wedlug-m/
http://www.wykop.pl/link/1940950/10-trikow-ktore-stosuja-europoslowie-by-wyrwac-jak-najwiecej-pieniedzy/
Dodałem o tym znalezisko - będzie główna z płomieniem?