Wpis z mikrobloga

Ten Andrzej to jednak jest system xD #bojowkaandroid mało się nie obsra jak ktoś mówi, że ktoś używa guwnofonu i

mamo zacina sie ten samsung ejs
. Właśnie przez godzinę bawiłem się Samsungiem S4 znajomka. Oborze, nigdy więcej tego ;____; Telefon potrafił zaciąć się w każdym miejscu (z chrome'a w------o mnie tyle razy, ze poczułem się jak Krystyna z A4). Koleżka kupił go w dniu premiery, dbał o niego jak mógł, ale c--j, chcesz spotifaj ? P-----L SIĘ kup sobie coś lepszego, a nie gówna za 2 i pół koła xD

#bekazandroida
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kanken: To twój znajomy to jakiś ułom. Ja mam k---a SE Neo V, który ma już ze 3 lata i z Chroma mnie nie kopie, Spotify działa i ogólnie problemów nie mam. Fakt, czasem przytnie albo latarka się wyłączy, ale to zawsze był budżetowy telefon.
  • Odpowiedz
@Kanken: jak sie ma napier...olone w ch...j badziewnych aplikacji i stockowy rom to nie ma co się dziwić że cos się sypie. ja mam ejsa 2 i w antutu mam wyniki zblizone do s3, zadnych przyciec, lagow, nie wypie...dala z chroma, uptime już ponad 100h bo ostatnio mi wupadla bateria. Nie mam nic do zarzucenia androidowi. Jest niezastąpionym kombajnem, wystarczy o niego zadbać :)
  • Odpowiedz
@WielkaPolska: (#) no jak zawalisz system 10 odmianami flappy bird, kreglami w 20 odmianach, śmiesznymi stoperami i ogolnie wszytskim co sie tylko znajdzie w sklepie to nie ma co się dziwić ze cos się sypie. Ja mam na swoim fonie prawie 100 apek (łącznie ze stockowymi googla) i wszystko hula aż miło. soundcloud, sync mobile, tablica, allegro, kupony znizkowe, rom manager, shazam, play24, movie studio, google sky map, google gogle,
  • Odpowiedz