Aktywne Wpisy
WielkiNos +374
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WielkiNos +210
Czaicie, że lewacy są tak niedouczeni, że nie ogarnęli jeszcze, że pocisk porusza się szybciej niż dźwięk?
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Pocisk z karabinu porusza się z prędkością około 1000m/s. Prędkość dźwięku to 360m/s. Czyli pocisk doleci do celu około 3 razy szybciej niż usłyszymy dźwięk wystrzału.
#trump #bekazlewactwa #militaria #usa #teoriespiskowe
Nigdy jakoś nie chodził za mną tatuaż, nawet mama mnie namawiała, zrób sobie, a ja że po co, uważałem, że musi to mieć znaczenie ale w przypływie jakiś refleksji mnie naszło i uważam, że mógłbym mieć jakiegoś wilka.
Bo dla mnie przynajmniej, symbolizuje zasady, silne wartości i kroczenie przez życie własną ścieżką, często samotnie.
Tylko tatuaż wilka to skomplikowana sprawa, i nie może być minimalistyczny, przynajmniej nie znalazłem takich wzorów tylko już level expert. Nawet jakbym chciał mniejszy to wtedy nie uda się zrobić dobrze aby zawrzeć detale.
Co myślicie? ma ktoś z was taki tatuaż?
Nie musisz szukać
Anyway naszła mnie po prostu taka ochota będąc na urlopie, uważam że podobał by mi się, plus jak wspominałem wyżej mialo by to znaczenie, a to
Poprzeglądaj sobie internet, tatuaży z wilkami akurat jest pierdylion, pozapisuj sobie co tam ci się podoba - nawet nie musi być, że całościowo, a jakieś nawet szczegóły
Dzięki za link, bardzo przydatny i porady ;)