Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
#uk #heheszki #farage
Tak więc lewica po prostu kłamie jak zawsze.
@sorek: Tak, wszyscy ktorzy mowia to co nie pasuje == klamia.
Ale Faraż nie kłamał mówiąc do końca że nie będzie stawał do wyborów... Tak.. "Nie chciał ale musiał!" :)
Faraż też na pewno mówił prawdę o Brexicie, że wszystko będzie dobrze, dobrze robią chłopaki, jest git... No ale jakoś dla nikogo git nie jest, a po referendum zniknął, zapadł się pod ziemię i kłamał
@Varin: to że on jest kłamcą to wiem doskonale, ponieważ zniknął po Brexicie i się schował. No ale taki już polityk.
@sorek: Ja ostatnio odbierałem paszport więc jak coś to w piwnicy cię mogę chować.
Też podzielam zdanie że imigracji za dużo i c-----o się porobiło, ale sceptyczny jestem co do "lekarstwa" bo może być gorsze od choroby. Trzeba IMO na spokojnie a nie od
Nawet jesii farage wejdzie teraz do parlamentu i zostanie poslem, nawet z kilkoma - kilkonastoma poslami, to przez najblizsze 5 lat bedzie jedynie duzo krzyczal, tak jak teraz lysy z SNP (jak on mi ruska przypomina :) i tyle.
On nie ma zaplecza do wziecia na siebie ciezaru rzadzenia calym krajem! Nie ma ludzi za nim. Byc moze dlatego mowi sie, ze jesli opcja skrajnie prawicowa w konserwatystach przejmie
@dreadingit: Nom. Zajebiście że własnie kupuje tu dom po 20 latach na wynajmie... Ehh... Jednak liczę że coś drgnie, nie może być ciągle gorzej i gorzej, prawda? ¯\(ツ)/¯
gratulacje!
najwyzej wynajmiesz i sie przeniesiesz gdzies gdzie bedzoe Ci lepiej, tak jak spora liczba ludzi zrobila
swoja droga to ciekawe ile landlordow w UK zyje sobie za granica UK
@Varin: spokojnie to można było 20 lat temu. Teraz to trzeba dość mocno :D