Aktywne Wpisy
npbs +4
Mirki i mirabelki książkowe mam pytanie:
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Van-der-Ledre +35
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw
Ostatnio w kilku wpisach było marudzenie, że na wykopie brak jest sensownej debaty o programie KNP. Są tutaj członkowie partii a nie można doprosić się o ich głos. Ok, proponuję zatem zrobić #ama z dr Jackiem Wilkiem, viceprezesem KNP. Zaznaczam jednak, że nie jestem członkiem KNP a jedynie zwolennikiem, więc byłoby miło gdyby zgłosił się tutaj jakiś członek partii w celu nawiązania kontaktu z viceprezesem. Jeżeli nikt się taki nie zgłosi to skontaktuję się z nim ja i przekażę taką propozycję. Jeżeli odpowiada Wam taka inicjatywa to plusujcie ten wpis.
Tutaj wklejam info dla tych, którzy nie kojarzą postaci:
"Nazywam się Jacek Wilk. Studiowałem ekonomię (studia magisterskie i doktoranckie w SGH), prawo (studia magisterskie na UW i podyplomowe typu LL.M. na Uniwersytecie Erazma w Rotterdamie) i informatykę (studia inżynierskie na Wydziale Elektrycznym PW, kierunek: Informatyka Stosowana poszerzony o kurs z zakresu bezpieczeństwa systemów IT). Ukończyłem także Szkołę Międzynarodowego Prawa Podatkowego (poziomy I i II) w Veldhoven (Holandia) specjalizując się w zagadnieniach związanych z eksportem usług IT oraz uczestniczyłem w szeregu szkoleń i seminariów z zakresu prawa nowych technologii, własności intelektualnej i ochrony informacji."
Dyskusja w Polsat Biznes:
https://www.youtube.com/watch?v=vY1gZJygLjM
@Velati: o super! :> jestem za jak najbardziej.
trzy miesiące temu Janusz Korwin-Mikke oświadczył, że woli Stalina niż demokrację - czy guru KNP szykuje jakieś jeszcze ostrzejsze wypowiedzi aby zbić 5% w sondażach? np. jeszcze został Pol Pot albo towarzysz Mao do wykorzystania
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
program KNP jest bardziej rozbudowany na Wikipedii niż na stronie KPN, lol :)
update: w czeluściach internetu znalazłem to
http://knp-podwarszawski.pl/wp-content/uploads/2012/12/Program-Kongresu-Nowej-Prawicy.pdf