W ostatniej chwili klepnąłem bo się zastanawiałem z #rozowympaskiem czy jest sens. Na sztukę wyszło 55 zł. Opinie na ali dobre.. Zobaczymy. dam znać czy grają czy udają..
@kmicolo: Ty za to bardzo. Tak Cię te biedne dzieci martwią to czemu się sam nimi nie zajmiesz?
Może niech Ci jednak znów dadzą bana, bo jak patrze do wszystkich musisz się przyczepić. Nic Ci się nie podoba. Taka przysłowiowa baba/teściowa. Coś się nie podoba? Sry ale #nobodykiers
@Unik4t: no przy tobie czuje sie malo meski, taki z ciebie twardziel. Dziwne ze mnie jeszcze na solo nie zaprosiles. Pewnie masz 16 lat i dzieci w szkole sie z ciebie smieja bo gruby jestes i kupujesz na ali.
@kmicolo: A kupowanie na ali to coś złego? Nikt się ze mnie nie śmieje i nie jestem gruby. A szkołę skończyłem jakiś czas temu i nie, nie mówię o gimnazjum. Ty pewnie w ogóle nic nie kupujesz bo Ci w gimnazjum kieszonkowe zabierają.
Chyba masz jakąś traumę czy coś że w internetach taki mało miły jesteś. No, gdzieś trzeba się wyszumieć.
@kmicolo: Na przyszłość: jak nic mądrego do rozmowy/wypowiedzi nie wnosisz to może lepiej się nie odzywaj. Lepiej będzie dla Ciebie. A chamskimi odzywkami i sarkazmem to w domu.
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
W ostatniej chwili klepnąłem bo się zastanawiałem z #rozowympaskiem czy jest sens. Na sztukę wyszło 55 zł. Opinie na ali dobre.. Zobaczymy. dam znać czy grają czy udają..
#ibood #chwalesie #zakupy #sluchawki #veho
xDDD
@kmicolo:
Może niech Ci jednak znów dadzą bana, bo jak patrze do wszystkich musisz się przyczepić. Nic Ci się nie podoba. Taka przysłowiowa baba/teściowa. Coś się nie podoba? Sry ale #nobodykiers
Pozdrawiam. I jednak usuń te konto.
Chyba masz jakąś traumę czy coś że w internetach taki mało miły jesteś. No, gdzieś trzeba się wyszumieć.