Wpis z mikrobloga

Dobra ziomki. Głosujemy w weekend. Na partie demokratyczne - bo choć to brzmi górnolotnie to konfedepis wielokrotnie udowodnił, że jest zamordystycznym ruchem szkodliwych idiotów. Oni idą razem w wyborach, tylko bez głośnej umowy koalicyjnej.
Nie, konfa nie jest liberalna. To banda szurów, która swój katozamordyzm ukrywa pięknymi hasłami dla młodych - wiem, też byłem młody i też porwał mnie chłopski rozum Korwina - ale on przynajmniej nie był post neonazistą i katolskim zamordystą liżącym jaja pisowi.
Polecam zagłosować - Tuski i Kotłownie nie są nieskazitelni, nie są ideałem partii. Ale są gwarantem, że za parę lat dalej będzie można dalej głosować w wolnych wyborach - a to może dać kiedyś szansę na wymarzoną partię (nie pojawi się taka, szczególnie że połowa społeczeństwa to rurkowce i bez ich poparcia nie da się rządzić - choćby dlatego że oni głosują!- ale pomarzyć można). Oni już oddawali władzę i zrobili to jak ludzie.
PiS może wrócić do władzy - wyprali ludziom mózgi i ich wyborcy nie widzieli i nie zobaczą tych ukradzionych miliardów, tych antydemokratycznych praw, nepotyzmu, promowania tylko miernot i złodziei, bo tylko tacy byli wierni - bo PiS był gwarantem grabieży. Musimy głosować nawet na mniejsze zło, bo nawet jak bardzo nie lubisz KO to ich grzeszki będą miliardy razy lepsze od alternatywy.
W październiku zeszłego roku cofnęliśmy kraj znad przepaści orbanizmu. Postarajmy się przez parę wyborów.
#wybory #polityka
  • 10
  • Odpowiedz
@turfa8:

typie te aferki pisowskie to nawet nie kosztowały jednej afery PO.

XDDDD kosztowne ośmiorniczki vs skromne pisowskie agregaty
  • Odpowiedz
uniemożliwić potajemne szpiegowanie obywateli

@Tokko: Umiesz czytać debilu? Właśnie chce to umożliwić. Nie będzie cię na chacie i ci wejdą bez twojej wiedzy.
  • Odpowiedz
@lucer:

Umiesz czytać debilu? Właśnie chce to umożliwić. Nie będzie cię na chacie i ci wejdą bez twojej wiedzy.

A ty umiesz czytać? Potrzeba do tego zgody sądu czyli nie będzie to stosowane przez służby jedynie w uzasadnionych przypadkach i przeszukiwany będzie o tym po fakcie informowany. Fajnie że pominąłeś fakt że z tego artykułu wynika że szpiegowanie ludzi pegasusuem nie będzie więcej przeprowadzane na podstawie widzimisię.
  • Odpowiedz