Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Ostatnie plotki transferowe nie napawają optymizmem, więc postanowiłem zabawić się w managera i ułożyć kadrę na sezon 24/25 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Formacja: 3421/343/4231
- Kolejno, najpierw podstawowy skład, a potem rezerwy.
- Wychodzę z założenia, że każdy gracz powinien mieć równorzędne zastępstwo.
- Preferuję elastycznych zawodników, którzy mogą pokryć kilka pozycji i nie stracą na jakości.
- Bayern powinien się skupić na budowie dobrej atmosfery w klubie, na ściąganiu młodych, bardzo dobrych graczy, Frimpong, Simons wpasowują się w ten schemat idealnie. Myślę, że takim sposobem łatwiej będzie zatrzymać Daviesa, Musiale, Tela w kadrze. Najlepsi gracze chcą gracz z najlepszymi.
- Budowałbym skład oparty w głównej mierze na graczach z Niemiec/Holandii/Francji/Bundesligii
Kane
Musiala - Sane
Davies - Laimer - Kimmich - Frimpong
Dier - De Ligt - Van Dijk
Neuer
Tel
Müller - Simons
Guerreiro - Goretzka - Pavlovic - Boey
Upamecano - ? - Stanisic
Ulreich
Pozostali gracze: Peretz, Buchmann, Zvonarek, Zaragoza, Mittelstadt, Gruda
Transfery
Sprzedałbym: Kim, Gnabry, Coman, Mazraoui
Kupiłbym: Van Dijk, Frimpong, Simons, Mittelstadt, Gruda
Plany na przyszły rok: Wirtz, obserwować rozwój Nübela/Kobela, Hincapie
#bayernmonachium #mecz #pilkanozna
Można bronić obu graczy, że Coman jest szybki i jest dobry na podmęczonego rywala, że Gnabry daje stosunkowo dobre liczby do rozegranych minut (na 10 meczy w Bundeslidze 3g+2a), ale nie widzę sensu w ich trzymaniu. Zarabiają 17-18 mln€ na sezon, zajmują miejsce młodym (Davies, Tel). Przynajmniej jeden z nich