Jestem chory psychicznie od wielu lat. Musze jednak iść do pracy a w okolicy mojej są same magazyny, ochrona czy stanowiska na produkcji. Nie mam doświadczenia ani wykształcenia. Są jakieś możliwości żeby zdobyć jakieś kwalifikacje i nie musieć pracować całe życie za minimalną? Chciałbym pracować przy wycince drzew np czy coś blisko natury. Może być bardzo ciężka praca fizycznie byle nie z klientami. #praca #pracbaza #kursy
Chciałbym pracować przy wycince drzew np czy coś blisko natury. Może być bardzo ciężka praca fizycznie byle nie z klientami.
@KonserwatywnyMocny: kilka lat temu nie było z tym problemu, ale... nie będzie klientów będą współpracownicy - podzwoń po tartakach mają kontakt z tymi od wycinek
@KonserwatywnyMocny: na produkcji też ciężka praca i nie masz kontaktu z klientami a często nawet ze współpracownikami tylko na przerwie możesz się integrować jak trafisz na taśmę
@KonserwatywnyMocny: Może zapytaj w nadleśnictwie, czy mają jakieś namiary na firmy pracujące przy wycince i tam zapytaj o wymagania i możliwość zatrudnienia bez kwalifikacji. Co do pracy za minimalną, to podobno obecnie wynosi 3300 netto, a ja na magazynie mam 5000+ bez wykształcenia. Może więc tam zaczniesz dla stabilnych godzin i łatwych dojazdów, a czas wolny przeznaczysz na kursy/szkolenia w kierunku na który będziesz chciał iść po magazynie. Bo obawiam
Nie mam doświadczenia ani wykształcenia.
Są jakieś możliwości żeby zdobyć jakieś kwalifikacje i nie musieć pracować całe życie za minimalną?
Chciałbym pracować przy wycince drzew np czy coś blisko natury. Może być bardzo ciężka praca fizycznie byle nie z klientami.
#praca #pracbaza #kursy
@KonserwatywnyMocny: kilka lat temu nie było z tym problemu, ale... nie będzie klientów będą współpracownicy - podzwoń po tartakach mają kontakt z tymi od wycinek
@KonserwatywnyMocny: stroń od tej roboty chłopie, serio
@KonserwatywnyMocny: Szkoły.