Wpis z mikrobloga

• 47
@pieknylowca macie tutaj tyle normalnych dziewczyn na wykopie z którymi można pogadać a wybieracie narzekanie na jakiegoś japiszona-wannabe-influencerke
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweLwiatko część już mnie zablokowała jak mi się śmieszkówanie wymknęło spod kontroli ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wydaje mi sie jednak ze kobiety nie szukają tutaj partnerów, raczej towarzystwa lub atencji
  • Odpowiedz
  • 0
@wiecznysingiel97trt nie bialorycerze
Przecież napisałem wcześniej że raczej nie szukają tutaj związku tylko atencji i towarzystwa.
Ja wiem że z dziwka to łatwo bo dajesz 300 i lecisz ale z normalną kobietą to trzeba na spokojnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
A i byli tacy co do dziwek z kwiatami chcieli chodzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@t2000:

ale z normalną kobietą to trzeba na spokojnie

Trzeba mieć ryj a nie na "spokojnie" xD ludzie, w co wy wierzycie w aktualnych czasach...(kiedyś byś miał rację, nie aktualnie).
  • Odpowiedz
  • 0
@Sig_mar ostatnio widziałem na spacerze karła z żoną i dziećmi a ty mi tu #!$%@? coś o mordzie. No jak bazyle-golodupce celujecie tylko w 10/10 to takie macie efekty.
  • Odpowiedz
@t2000:

ostatnio widziałem na spacerze karła z żoną i dziećmi

Bierz połowę albo w ogóle to odstaw...druga sprawa ciekawie w jakim wieku był ten wyśniony "karzeł". Bo to też sporo zmienia. I nie, nikt tu nie goni za samymi 10/10 , panie białorycerz xD właśnie o to w tym wszystkich chodzi.
  • Odpowiedz