Tyle znaczycie dla swoich witaminek - jesteście dla nich tylko dodatkiem do pierścionka i sukni które sobie wymarzy. Tymczasem Habibi mógłby się oświadczyć nawet miedzianym kółkiem #p0lka #zwiazki
@pieknylowca macie tutaj tyle normalnych dziewczyn na wykopie z którymi można pogadać a wybieracie narzekanie na jakiegoś japiszona-wannabe-influencerke
@t2000 Nie, bardziej mnie obrzydza wiązanie się i robienie tego z kimś kto nawet ci nie poda właściwego przebiegu i tym bardziej angażowania się emocjonalnie w kimś kto cie może zdradzić ( ͡°͜ʖ͡°)
@wiecznysingiel97trt nie bialorycerze Przecież napisałem wcześniej że raczej nie szukają tutaj związku tylko atencji i towarzystwa. Ja wiem że z dziwka to łatwo bo dajesz 300 i lecisz ale z normalną kobietą to trzeba na spokojnie ( ͡º͜ʖ͡º) A i byli tacy co do dziwek z kwiatami chcieli chodzić ( ͡º͜ʖ͡º)
@Sig_mar ostatnio widziałem na spacerze karła z żoną i dziećmi a ty mi tu #!$%@? coś o mordzie. No jak bazyle-golodupce celujecie tylko w 10/10 to takie macie efekty.
ostatnio widziałem na spacerze karła z żoną i dziećmi
Bierz połowę albo w ogóle to odstaw...druga sprawa ciekawie w jakim wieku był ten wyśniony "karzeł". Bo to też sporo zmienia. I nie, nikt tu nie goni za samymi 10/10 , panie białorycerz xD właśnie o to w tym wszystkich chodzi.
@t2000: Gdzie? Te które kojarzę, że w miare normalne to albo mają chłopa albo nawet i rodzinę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi sie jednak ze kobiety nie szukają tutaj partnerów, raczej towarzystwa lub atencji
Przecież napisałem wcześniej że raczej nie szukają tutaj związku tylko atencji i towarzystwa.
Ja wiem że z dziwka to łatwo bo dajesz 300 i lecisz ale z normalną kobietą to trzeba na spokojnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
A i byli tacy co do dziwek z kwiatami chcieli chodzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Trzeba mieć ryj a nie na "spokojnie" xD ludzie, w co wy wierzycie w aktualnych czasach...(kiedyś byś miał rację, nie aktualnie).
Bierz połowę albo w ogóle to odstaw...druga sprawa ciekawie w jakim wieku był ten wyśniony "karzeł". Bo to też sporo zmienia. I nie, nikt tu nie goni za samymi 10/10 , panie białorycerz xD właśnie o to w tym wszystkich chodzi.