Aktywne Wpisy

Batonoski +64
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +390
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

1. Rafałek jest "wege" bo to było modne w delikatnie przec**lonym towarzystwie lewaków, w jakim się kiedyś poruszał.
2. Olgierdano raz na lajcie wspominał rozmowę z jakąś jego (rafałka) znajomą/krewną, że "wege wege, ale jak nikt nie patrzy, to różne rzeczy wchodzą na ruszt" xD
3. Teraz głównie jest wege bo:
- Mama gotowała obiadki, ale zmieniła miejsce zamieszkania i skończyły się niedzielne schabowe scybulkq.
- Mięso jest drogie, potrzeba też umiejętności w jego przyrządzeniu.
- Mięso szybciej się psuje w hobokach, i gdy rafałek dociera na miejsce docelowe, zjadliwa jest już tylko sałata i pieczarki.