Aktywne Wpisy

NaczelnyAgnostyk +1270
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/zdrowie-i-uroda/depilatory-laserowe/depilator-philips-lumea-9900-ipl-bri977-00-senseiq
1. Jak oceniacie ten sprzęt?
2. Na co zwracać uwagę przy wybieraniu depilatora IPL?
#depilacja #depilacjalaserowa #uroda #pielegnacja #niebieskiepaski #rozowepaski
Dziękuję za odpowiedź. :-)
1. Nie możesz zaznaczać partii które zrobiłaś a zanim możesz ponownie strzelić mija chwila. Na dużych partiach może się to mylić ale generalnie wyrównuje się w trakcie stosowania długo
2. Trochę ręka boli bo jedna noga to 1-2h
3. Najlepiej jak jest ciągle podłączony bo jak jest niepodłączony to dłużej się ładuje przed strzałem
4. Trzeba mieć spory kontrast skóra vs.wlosek bo
Cena w sumie nie gra aż takiej roli
@slimi @lucasy @daddyissues_
Sama depilacja nie boli, jest strzał ciepłem. Strzelasz, przesuwasz delikatnie i znów.
Nadal nie wyciągnąłem tego z szuflady by wrócić do tematu xD
Co do cen to nie wiem, może jakieś dodatki są typu saszetka czy końcówki do bikini albo coś :)
1) Nie warto kupować tanioszki i IPL z mocą mniej niż 6 J/cm2. Nawet są polecane takie za jakieś grosze i niestety jak wchodzisz na stronę to pojawia się typowy kołowrotek rodem z Temu z promocjami xd Takim bym nie ufała. Był też spoko z Remingtona, niestety jest już wycofany i jego cena jest niewiele niższa niż Brauna.
źródło: image
PobierzGeneralnie już widzę że powoli te włoski rosną wolniej i słabsze, jestem zadowolona.
Przy błyskach najlepiej nosić okulary z filtrem, zamykać oczy. Przed ZAWSZE musisz się najpierw ogolić tego samego dnia (raz tego nie zrobiłam i było słabiej plus śmierdziało palonymi włosami), omijasz rany i pieprzyki