Aktywne Wpisy
Rembrant +779
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +23
PiS już oczywiście śmieszkuje z tej sytuacji, co nie dziwi, bo każdy by chciał wykorzystać taki prezent od oponenta politycznego. Jednakże zaciekawił mnie komentarz Maxa Hubnera pod tym spotem. Bowiem chłop na podstawie jednego spotu utwierdził się w przekonaniu, że PO nadal myśli resetowo XD Ale w sumie, jak sobie prześledzicie jego profil to już wiecie z kim macie do czynienia.
#polityka #sejm #bekazpisu #heheszki #rosja #wojna #ukraina
@Pan_Buk: Przyszło, przyszło. Atak na Francje z 1940r. był przeprowadzony prawie w taki sam sposób jak w 1914r. Po prostu założyli, że jak będzie powtórzony scenariusz z WWI to obronią się tak samo jak wtedy no i po co budować umocnienia w terenie który stanowi naturalną ochronę. Środki mieli ograniczone więc umocnili się na równinach