Aktywne Wpisy
HaoShike +1
Jak wyczyścić taka szybę? #motoryzacja #samochody
KarnetNaGlony +13
Zdefiniujmy pudełko
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
#steamdeck
Więc najprawdopodobniej programiście podczas ostatniej aktualizacji, naprawili jakiś problem i stworzyli dwa następne, jak to zwykle bywa w takiej sytuacji.
Będzie trzeba po prostu poczekać aż to naprawią w następnej aktualizacji.
A napisz jeszcze
@Rustyyyy
Myślałem bardziej, że jakieś ustawienie gdzieś jest, bo klawisze na jednym i drugim koncie dzialają, dopiero jak odpale jakąkolwiek gre, to jedno konto okej, drugie tylko touchpad
Komentarz usunięty przez autora
I zobacz czy masz w ogóle jakis szablon układu klawiszy aktywny, bo może wystarczy ściągnąć nowe
Zobaczcie jaka zaległa aktu mi właśnie wleciała (prawie cały ten tydzień byłem offline i dopiero teraz połączyłem się z wifi). Praktycznie wszystkie podpunkty związane albo ze steam inputem, albo z zewnętrznymi kontrolerami. Na bank to nie przypadek i jak wcześniej mówiłem, coś przy niej zepsuli przez przypadek.
Teraz albo musicie czekać do następnej, albo może spróbujcie cofnąć aktu do poprzedniej wersji. Nie jestem w 100% pewien, ale wydaje
Zwróćcie uwagę na cały pierwszy akapit, założę się, że chodzi o to, że te wasze szablony do kontrolerów są po prostu w niewłaściwym pod folderze i dlatego teraz steam input nie widzi żadnych przycisków, bo ktoś zrobił klasycznego missclicka przy ręcznym wpisaniu adresu do folderu, czy coś takiego xD
Wejdźcie w ustawienia danej gry (kółko zębate obok ikony kontrolera, który oznaczyłem na poprzednim zdjęciu), wejdźcie w te opcję
Znalazlem na forum kilka identycznych tematów (niedziałający kontroler w grach z wyjątkiem touchpadów). Niektóre z zeszłego roku, ale w każdym są posty z dzisiaj i