Wpis z mikrobloga

@loty-luju: To jest przykłąd takiej sytuacji, kiedy sądzisz, że zrobisz z kogoś głupka, a sam na niego wychodzisz. Już ci tłumaczę... Nigdzie nie napisałem, że "Natan nie kręci". Po protu przeanalizowałem sobie ten rzut chusteczką i ewidentnie widzę, ze nie trafił. Cieszę się, że mogłem ci pomóc.
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: Przecież napisałeś że natan to farmazon bo nie trafił w denisa a zarzekał się że to zrobił XD Marcoń kłamie dosłownie z większością kwestii i jesteś bardzo błyskotliwy że musiałeś wrzucić wpis że marcoń to farmazon XD i nie wyszedłem na głupka, mi kolega nie przychodzi z odsieczą i plusów pod wpisami nie daje xD
  • Odpowiedz
@BombaskaEskadraLotnicza: Bo ludzie specjalnie podkręcają przez to że te freakfightowe ryje przeglądają wykop i denis się gotuje. Na twitterze tez mówią że trafił. Nie wiem jak głupim trzeba być żeby w tych czasach nie wiedzieć że ludzie specjalnie podkręcają (szczególnie na wykopie i twitterze) a typ siedzi i analizuje czy kark dostał chusteczką xDD Zmieniłoby to twoje życie gdyby jednak trafił tą chusteczką albo że nie trafił że musisz to dogłębnie
  • Odpowiedz
@Nicolaus_Steno1
Jesli chodzi o bycie przegrywem to przeskoczyłeś w palcem w nosie wszystkie standardy i granice. Nawet inne przegrywy tak się nie pogrążają w życiu jak ty to zrobiłeś i jeszcze do neta wstawiłeś jak chodzisz do strych prostytutek i myślisz że to fajne chwaląc się tym w necie. Chłopie ty nie masz za grosz godności i szacunku do siebie.

Tymczasem ja pseudo anonimowy wykopek co kręci beke z innych wykopków. Nikt
  • Odpowiedz