Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział jak ziobrysci ustawiali konkursy i dawali kasę swoim. Żeby być uczciwym trzeba dodać, że Mazurek już liznął temat FS. Po przeszukaniu domu Ziobry. Co prawda wziął go w obronę, że wejście do Ziobry to skandal i gdy ZP wróci do władzy to w ramach zemsty wejdą do domów Hołowni i Kosiniaka-Kamysza.
Stanowskiego rozgrzeszam, bo gdy Mraz zeznawał to był zajęty najważniejszym tematem dnia czyli umorzeniem sprawy Tomasza Lisa więc mogło mu umknąć defraudacja 280 000 000 zł.
@rutkins: obejrzyj te materiały, chociaż we fragmentach. np w tym o korupcji politycznej właśnie jest o tym ze kiedyś Kałuża to było j---ć Kałużę bo zmienił barwy klubowe po wyborach, a teraz nikt nie j---e tych z Pisu którzy tak samo zrobili. presja była tak mała że nawet powszechnie nie są znane ich nazwiska, podczas gdy tego Kałużę to się postarali żeby został zapamiętany
Klauzula sumienia mi nie pozwala. Widziałem na zdjęciu Kałużę to domyśliłem się że o nim też wspomni. Co nie zmienia faktu że korupcja polityczna idealnie wpisywała się w narrację pisowcow.
@rutkins: ale nie wpisała się w narracje Budki, który chciał wieszać Kałużę i ozłocić tych z Pisu, za dokładnie to samo. i odwrotnie jak chodzi o pisowców, kiedyś im nie przeszkadzało wykupić gościa a teraz krzyczą że tak nie można.
@rutkins: wierzysz w to, ze to wina nagłośnienia XDDDDDDD a jakies zaswiadczenie ze nie byl pijany to nic ciezkiego na takich szczeblach, nie takie machlojki robili
Po drugie ma rację mówiąc że jakaś granicą została przekroczona gdy weszli do Ziobry.
@Martenzyt_waleczny: Dokładnie, policja nie może wejść i przeszukać bez zgody podejrzanego. Dlatego też z reguły przestępcy dowody zabroni trzymają w domu, do którego nie wpuszczają policji ( ͡°͜ʖ͡°)
@rutkins: Nie wiem za bardzo co ten wpis ma udowadniać. Kanał zero to prywatne media, które tworzą materiały wg własnego uznania i każdy który choć trochę łączy kropki wie, że politycznie im nie po drodze z rządzącą koalicją. Do Gazety Wyborczej też masz pretensje, że piętnują i wyszydzają krzyż i katolików a ekscytują się tęczową flagą i lgbt?
@Martenzyt_waleczny: nawet Mazurek Kaczyńskiego sam o tym wspomniał podczas swojego pseudo intelektualnego wywodu, ale Darek M. napisze, że tak nie było ¯\(ツ)/¯
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
Kiedy Kierwiński miał problem z z nagłośnieniem i tego samego dnia udowodnione zostało, że nie byl pijany. Mazurkowi nie przeszkadzało nagrać film "Tak piją polscy politycy" i dać Kierwińskiego na okładkę.
Kiedy dwoje radnych z PiS zagłosowało z koalicją dostaliśmy film pt "Korupcja polityczna po polsku" wiadomo że kiedyś to były negocjacje teraz mamy korupcję.
I nie zgadniecie jaki film nie powstał kiedy wyszedł gość z samego środka i powiedział jak ziobrysci ustawiali konkursy i dawali kasę swoim. Żeby być uczciwym trzeba dodać, że Mazurek już liznął temat FS. Po przeszukaniu domu Ziobry. Co prawda wziął go w obronę, że wejście do Ziobry to skandal i gdy ZP wróci do władzy to w ramach zemsty wejdą do domów Hołowni i Kosiniaka-Kamysza.
Stanowskiego rozgrzeszam, bo gdy Mraz zeznawał to był zajęty najważniejszym tematem dnia czyli umorzeniem sprawy Tomasza Lisa więc mogło mu umknąć defraudacja 280 000 000 zł.
Klauzula sumienia mi nie pozwala. Widziałem na zdjęciu Kałużę to domyśliłem się że o nim też wspomni. Co nie zmienia faktu że korupcja polityczna idealnie wpisywała się w narrację pisowcow.
@Martenzyt_waleczny: Dokładnie, policja nie może wejść i przeszukać bez zgody podejrzanego. Dlatego też z reguły przestępcy dowody zabroni trzymają w domu, do którego nie wpuszczają policji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rutkins: Po tym przestałem czytać xDDDD Uśmiechaj się dalej i wierz we wszystko, co pan Kierwiński i spółka powie i pokaże, bo to musi być prawda.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do Gazety Wyborczej też masz pretensje, że piętnują i wyszydzają krzyż i katolików a ekscytują się tęczową flagą i lgbt?
@Wokawonsky
Od wczoraj uśmiech nie schodzi z buzi
@Martenzyt_waleczny: zabawne, że już nikt nie pamięta Barbary Blidy