Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +347
Jeśli tak, to świetnie się składa, bo wraz z Kiribati Club i Krzysztofem Stanowskim rozpoczynamy rekrutację na Agenta(-kę) Zero Zero Zero!
Szukamy osoby, która wybierze się w “tajną” podróż dookoła świata i sprawdzi, czy Ziemia jest płaska, czy okrągła jak ZERO?
Wzbijcie się na wyżyny swojej kreatywności i zaprezentujcie nam, dlaczego to właśnie Ty jesteś idealnym(-ą) kandydatem(-ką) do tej roli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ograniczamy Cię - możesz pokazać nam to w dowolnej formie (tekst, grafika, zdjęcie lub wideo)! Pamiętaj, że poczucie humoru ma być Twoim wyróżnikiem!
JAK APLIKOWAĆ? SZCZEGÓŁY SPRAWDŹCIE TUTAJ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#justjoinit #kanalzero #stanowski #ciekawostki
źródło: GN_w8eHXYAA-adY
Pobierzźródło: 27a6feab8f8245640ba2da8dda49
Pobierzźródło: pobrane (3)
Pobierz