Aktywne Wpisy
arcxa +282
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +303
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
Aby zmarnować jeszcze więcej czasu zaczęłam oglądać HP2. Przygodę z hotelem zaczęłsm od końcówki tamtego sezonu i wtedy mi jakoś nie podszedł. Miałam jakiś taki odbiór wtf co za patologia, laski porobione, kolesie jak z więzienia ;).
Teraz jestem zadzwiona jak świetnie się to ogląda. Ostatnie dwa sezony to straszna stypa w porównaniu do HP2.
Jak na razie inaczej też odbietam ludzi niż za pierwszym podejściem. Wtedy Kaczuszka, Żulka czy Gjacz byli dla mnie niestrawni a teraz całkiem ok.
Czy da się jakoś wyszukać komenty na tagu z tamtego sezonu ? Bez wykopkowej Dawkins szydery to jie to samo :))))
PS
Sońka jest nie do zniesienia, ten jej ton jęczący w wysokich rejestrach
źródło: temp_file8721815026770195566
Pobierzdzięki wielkie
Swoją drogą jestem ciekawa czy Monika/ Ciotka żyje jeszcze ;) Jarała te szlugi jak stoczniowiec ;))
A i jeszcze hotel był na prawdę piękny - w środku i na zewnątrz. Ta wietnamska miejscówka to porażka. Na Zanzi była rudera ( pamiętam materace na betonowych podestach xd ) ale przynajmniej plaża robiła klimat i basen był normalny a nie jakaś sadzawka w zgniłym kolorze
nie potrafię popatrzeć na jej zdjęcie żeby nie czuć obrzydzenia jak ona musi śmierdzieć XD
Z miejscówek to Bali rzeczywiście czołówka, dla mnie jeszcze Panama była fajna (sezony 5 i 6), jakbym miał wybierać gdzie spędzić sezon w hotelu to chyba Panama, a drugie Bali :D