Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Dla mnie to kolejny Nawałka - trafił na dobry czas i dobry moment, że jego metoda zażarła, ale w ciągu następnych lat okaże się, że to żaden cudotwórca, a mistrzowski Raków to zlepek wielu różnych czynników, z których to Papszun
O każdym tak możesz napisać, że to zlepek czegoś tam. Kiedyś trafisz nawet z największymi tuzami trenerki czy piłki nożnej.
@prismo: A to, że to klub jedyny w swoim rodzaju, zarządzany w bardzo specyficzny sposób i odróżniający się na tle reszty bardzo znacząco, to Ci już umknęło, co? XD
To nie Papszun jest cudotwórcą ani Świerczewski genialnym właścicielem, tylko symbioza obu tych panów dała efekt w postaci potężnego
W sensie, że gra w II lidze to dobry czas? xd
@slawek887: nikt go chyba nigdy tak nie nazwał. Poza głosami w Twójej głowie.
Bardzo bezpieczne z Twojej strony, bo jak nie wyjdzie teraz Papszunowi coś więcej niż 4. miejsce w lidze to powiesz, a nie mówiłem, a jak jednak coś więcej to możesz powiedzieć, że to jeszcze nie czas żeby oceniać albo, że to większa zasługa Świerczewskiego niż Papszuna, bo zrobił lepsze
pierwsze z brzegu w
Po co im ten Papszun tak właściwie teraz?
Dlatego ponownie - ja obstawiam, że aż tak dobrze nie będzie, żeby Raków wciągał ligę nosem. To nie znaczy, że nie zrobią w przyszłym sezonie mistrza albo wicemistrza (przy wyścigu ślimaków jak w tym roku), ale takiej dominacji jak w 2023 roku już nie wróżę.
Choć jakbym miał obstawiać pieniądze,
@Pshemeck: przecież Raków to praktycznie sami obcokrajowcy, taki zagraniczny klub tylko w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)