Wpis z mikrobloga

#ankieta co sądzicie o dziewczynach mających konto na portalach erotycznych #s--s #zbiornik #erodate #onlyfans

dziewczyna z kontem na onlyfans zbiornik lub erodate

• Cool, ich wybór. 22.0% (82)
  • Wiem od razu ze nie uloze sobie z taka zycia 19.6% (73)
  • spoleczny odpad idacy na latwizne 28.7% (107)
  • szanuje, realizuje wazna dla spoleczenstwa role 3.8% (14)
  • smutno mi ze poszly w te strone i zycie je zmusilo 5.6% (21)
  • nienawidze, niszcza wartosc milosci w spoleczenstw 7.5% (28)
  • Nie jest to dla mnie, ale nie wieszam na nich psow 12.9% (48)

Oddanych głosów: 373

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingaM: Na to jak potraktują to inni faceci (slutshaming) i na to, że może być wykorzystana. Po prostu jak już wejść w relację intymną, to z kimś zaufanym.
  • Odpowiedz
  • 1
@qeti: nie rozumiem tego slutshamingu, przecież każda slut wie że jest slut, jak można komuś zrobić shaming jak on wie kim jest? to ma tyle sensu jakbym ja zaczęła wmawiać komuś że jest słoniem. jeśli ktoś nazywa mnie dziwką, a ja nią nie jestem, to przecież on p------i a nie ja i to ja miałabym się wstydzić? to jest bez sensu
  • Odpowiedz
@KingaM: To trochę niezrozumiały dla mnie fenomen ten slutshaming, ale niestety jest powszechny. I nawet sama mu nieco uległaś, bo napisałaś że dziewczyna wie że jest "slut". :) A może po prostu lubi s--s? Przecież facet lubiący s--s nie jest slut...
  • Odpowiedz
@KingaM: Zależy o jakich dupach piszesz, czy tych które dają bo lubią s--s i jedyne czego oczekują to że ogarniesz hotel czy tych które wymagają zapłaty za spotkanie.
Bo te pierwsze po prostu lubią s--s i tego nie ukrywają, co prawda nie spotkają się tak na już, ale chcą pogadać przed, może jakieś spotkanie zapoznawcze i wtedy cyk i ruchasz.
Drugie to wiadomo robią to dla kasy czyli zwykła p---------a.
  • Odpowiedz