#tusk gadający o obronie granicy, kiedy to Szczerba, Jonski, Ochojska czy ten pijany rowerzysta jeszcze niedawno robili wszystko, żeby obrzucić błotem straż graniczną to już wyższa forma hipokryzji i robienie sobie z mordy brudnej szmaty. xdd Typowa platforma. Ha tfu.
@Jariii: No no. PiS tylko gadał, że zbuduje mur i dopiero teraz PO zaczyna budować. :D A jak zaczął PiS budować mur to wszystkie te bezmózgi wspierające platforme darły mordę, że to ingerencja w przyrodę albo że to są ludzie i trzeba im pomóc i wpuścić. xd A straż graniczna, w tym ta rzeczniczka straży granicznej byli obrzucani błotem i wyzywani od najgorszych, a teraz ten kłamca gada, że wszystko
@Jariii: No ale co mówi ten artykuł bystrzaku? :D PiS podjął bardzo dobrą decyzję, zbudował potrzebne zabezpieczenia polskiej granicy mimo tego, że ówczesna opozycja robiła wszystko, żeby ten pomysł storpedować i utrudnić jego sprawną realizację (działania polityków ówczesnej opozycji). To działanie było wprost realizacją ruskiej/białoruskiej agentury. Ale na szczęście mur zbudowano i teraz platforma się opamiętała i dalej zabezpiecza granicę, tj. rozbudowuje przygranicznych zabezpieczeń, które zbudował PiS, tj. kontynuuję PISOWSKĄ
@ShinpuTokubetsu: Zapomniałeś jeszcze o ckliwych bajkach o pływaniu w rzece przez parę dni (Nawet bardzo dobry film powstał o tym). Jak widać perspektywa bardzo szybko się zmieniła.
@Squanto: @badreligion66 Nie tylko z tym dali d--y, ale dobrze, że chociaż z tym się opamiętali, bo to co wtedy robili ci wszyscy politycy Platformy Obywatelskiej, jak utrudniali pracę straży granicznej, jak działali na szkodę Polski, to naprawdę szkoda słów było.
@Squanto No chyba dobrze, że tylko w tym. G---o spółki dla ciągnięcia kasy, oszołomy na ministerialnych stanowiskach jak Macierewicz czy Czarnek, TVPis, który przebijało chyba tylko rossija i koreańska propaganda. Plus Pawłowicz, Przylebska i tak dalej. Zrobili sobie państwo dla 7 mln Polaków zapominając o reszcie.
@badreligion66: Źle mnie rozumiesz. Ja np chciałbym by polityka dotycząca CPK była kontynuowana a nie ucinano jej „łeb”. Mówiłem raczej o dobrych rzeczach. Za swoją ignorancję PiS zapłacił „pyrrusowym zwycięstwem” w wyborach. Ale obecna ekipa niestety nie pokazuje narazie zbyt wiele. A co do spółek i oszołomów… To miało być inaczej. Czy jest to już sam oceń. W mojej ocenie nie potrzebujemy dodatkowego ministerstwa do spraw równości a już napewno
#polityka
@ShinpuTokubetsu
Tak jest w istocie. Niestety szkoda że tylko w tym elemencie dalsza polityka nowego rządu jest kontynuowana.
Za swoją ignorancję PiS zapłacił „pyrrusowym zwycięstwem” w wyborach.
Ale obecna ekipa niestety nie pokazuje narazie zbyt wiele. A co do spółek i oszołomów… To miało być inaczej. Czy jest to już sam oceń. W mojej ocenie nie potrzebujemy dodatkowego ministerstwa do spraw równości a już napewno
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.rp.pl/gospodarka/art39340031-cpk-rosnie-w-oczach-odejscie-od-budowy-byloby-ciosem-w-polska-gospodarke
Oczywiście to jakieś ogólniki ale inne informacje też są do znalezienia.
Dobrego wieczoru 🙂✋