Wpis z mikrobloga

@Czostek303: nie reluje z tym, ja raz miałam koleżanki i obraziły się na mnie bo powiedziałam jednej ze jej siostra ma prawo mając ponad 20 lat się wyprowadzić i nie jest ich prywatnym lokajem by przejmować się jak sobie poradzi ona i jej matka bez niej xDD
  • Odpowiedz
Zawsze w grupie z facetami jest lajcik, wyjebka, śmieszkowanie.

@Czostek303: Śmieszkowanie? Może i jest, szkoda że tak często przeradza się to w poniżanie ludzi mojego pokroju. Ciągłe punktowanie czyichś słabości, przechwalanie się, #!$%@? na drugiego. Ale baby złe, chłopy dobre.
  • Odpowiedz
@Czostek303: Rejestrowałem auto, obsługiwali facet i baba. Facet śmieszkował z klientką, ja trafiłem na babę. Od razu przyje&ała się o coś, ale chciała się jeszcze poradzić kolegi, słyszałem cały dialog, z którego wynikało, że on by to puścił, ale ona nie i zarejestrowała z wielkim fochem, kazała donieść dokumenty. Głupia pi*da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Czostek303: ja tam z relacjach z kobietami nigdy nie miałem problemu, a wielu prymitywów mi swoimi pustymi mózgami i gadkami nieraz napsuło humoru, wystarczy się nie śmiać z wszystkiego co debile gadają i kilka razy zakwestionować jakieś #!$%@? i już jesteś wrogiem numer 1 samca alfa z pierdowic dolnych oraz jego gromadki przygłupów
  • Odpowiedz