@wfyokyga: Kiedyś mi tata opowiadał jak byłem mały, że u wujka na robocie w drugiej ekipie robili remont drogi. No i jakiś debil postanowił sobie tak zażartować przy latarni. I jakiś drugi chłop nie mając czym go odcinać łopatą mu #!$%@?ł w łapy i obydwie połamał.
@MateMizu wszędzie śmiga ta legenda. Ja słyszałem o typie który próbował wytrzepać sandały z piasku przy betoniarce i też mu kolega łopata ręce połamał
Kiedyś mi tata opowiadał jak byłem mały, że u wujka na robocie w drugiej ekipie robili remont drogi. No i jakiś debil postanowił sobie tak zażartować przy latarni.
I jakiś drugi chłop nie mając czym go odcinać łopatą mu #!$%@?ł w łapy i obydwie połamał.
@MateMizu: Ja słyszałem o podobnych historiach na budowie jak pracownik sobie piach z butów wytrzepywał oparty jedną ręką o betoniarkę.
I jakiś drugi chłop nie mając czym go odcinać łopatą mu #!$%@?ł w łapy i obydwie połamał.
@wfyokyga:
Raz walisz babę a raz konia.
@MateMizu: bo tak się robi.
Skurcz mięśni musisz jakoś przełamać samemu będąc bezpiecznym, więc drewniany przedmiot się do tego nadaje.
Mnie jebło 1kV, nie pomogło.
@MateMizu: i mu uratowal zycie
@MateMizu: Ja słyszałem o podobnych historiach na budowie jak pracownik sobie piach z butów wytrzepywał oparty jedną ręką o betoniarkę.