1. Co kupić na pierwszego drona? Dji mini 3 czy dj mini 4k? Budżet nie gra za bardzo roli optymalnie byłoby wydać maks do 3k, chodzi o w miarę sprzęt by trochę posłużył. Chyba, że macie jakieś inne ciekawsze propozycje 2. W jakiej wersji zestawu kupić tego drona fmc czy podstawowej? 3. Kontroler kupywać z ekranem wbudowanym czy z możliwością podłączenia telefonu/tableta #dron #drony
@JeanPaulMarat: Ja kupiłem Dji mini (pierwsza wersja) służy do dziś. Dołożyłem do opcji fly more combo. Jak kupisz Dji to wykup ubezpieczenie, mi się przydało.
@JeanPaulMarat ja osobiście polecam dji mini2, dalszy zasięg pilota, stabilny zawis, świetne zdjęcie filmy w 4k w rozsądnych pieniądzach można zgarnąć go Ja preferuję pilota z możliwością podłączenia telefonu bo fajnie tam tablet pasuje(tylko przedłużkę trzeba dołożyć żeby tablet uchwycić)
@JeanPaulMarat FMC zdecydowanie warto dla baterii i pokrowca. Po obserwuj promocje na pepper.pl ostatnio sporo miniaczy się pojawia w dobrych cenach. Ja mini już nie mam, przez 3 lata miałem dwie lub trzy kolizje z drzewami i nawet śmigła nie połamałem. Wbrew pozorom to dosyć solidny sprzęt.
@JeanPaulMarat ja mam dwie baterie. Druga sobie dokupiłem do podstawowego zestawu. Nie wiem ile miałbym latać żeby 3 baterie wylatać. Mam radio z ekranem. To wygodna opcja. Pokrowce sobie kupiłem jakie mi pasowały. A jaki dron? Taki na jaki Cie stać. Już tymi najtańszymi sobie polatasz i nagrasz coś fajnego, im wyżej tym łatwiej i przyjemniej. W 3pro i 4pro masz śledzenie i czujniki.
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
2. W jakiej wersji zestawu kupić tego drona fmc czy podstawowej?
3. Kontroler kupywać z ekranem wbudowanym czy z możliwością podłączenia telefonu/tableta
#dron #drony
Ja preferuję pilota z możliwością podłączenia telefonu bo fajnie tam tablet pasuje(tylko przedłużkę trzeba dołożyć żeby tablet uchwycić)
Pokrowce sobie kupiłem jakie mi pasowały.
A jaki dron? Taki na jaki Cie stać. Już tymi najtańszymi sobie polatasz i nagrasz coś fajnego, im wyżej tym łatwiej i przyjemniej.
W 3pro i 4pro masz śledzenie i czujniki.