Aktywne Wpisy
betonoweczolo +405
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
se_mallo +486
albo na liście poszukiwanych listem gończym za malwersacje finansowe xd #frajerzyzmlm

Czy 20k to dużo za projekt i nadzór nad realizacją wnętrza domku 220 m2?
Chodzi głównie o wizualizacje w jakimś programiku całej chałupy, dobór materiałów na powierzchnie poziome i pionowe, usytuowanie mebli i nadzór nad ich zakupem. Wszystko wykonywane przez jedną osobę.
Przerysowanie z podkładów architektonicznych to jakieś 8-12h(20h jeśli będą jakieś poprawki albo zmiany), urządzenie wnętrza każdego pomieszczenia max 40h i dalej max 20 wyjazdów po 20 km na budowe do klienta gdzie spędza się jakieś 2h. Pomoc w doborze płytek, mebli, jeżdżenie do sklepów z klientem, oglądanie wzorników, próbek 10x3h i jeszcze dorzucam 20 godzin na nieprzewidziane rzeczy... to wychodziiiiiii... zakładając najdłuższe scenariusze: jakieś 150
tak czy siak, bardzo cię polubiłem <3, posiadłeś rzadko spotykaną dziś umiejętność.
tj. przyznania się do błędu i nie wypierania się, że się go popełniło...
jak mi tego #!$%@? brak w mojej cebulowej codzienności
ale z drugiej strony, te 150h może być realizowane np rok...
nie wiem co o tym myśleć.
ekhem... właśnie...no...
pozwalam sobie na takie określenia albowiem znam ją całkiem dobrze... po jakimś czasie się tak umowami zabezpieczyła, że nie zaczynała następnego etapu dopóki nie dostała całości kasy za poprzedni... szczwana bestia... po jakimś czasie, bo do wszystkiego sama dochodziła i takie posunięcie wymagało doświadczenia w "polu"
no nic, dzięki w każdym razie za zdanie w mojej lekkiej wieczornej rozkmince...
3m sie