Zawsze się zastanawiałem kim są ci ludzie którzy wstawiają gwiazdki i iksy w losowych miejscach w niektórych słowach na FB. Teraz wiem że to po prostu ćpuny
@andrzejbambrzej chodzi o to że serwisy ucinają zasięgi lub nawet banują za używanie niektórych słów. Np: s--s, g---t, anal, m----n. Na tiktoku przybiera to kuriozalną formę, ludzie muszą sami cenzurować swoje słowa, które często są najistotniejsze w treści filmu.
@muszyna_skarbzycia: ktoś mi wyjaśni dlaczego Policja nie może się "umawiać" z ludźmi z tej grupy którzy sprzedają "rzeczy" i zawijać po kolei każdego?
Zawsze się zastanawiałem kim są ci ludzie którzy wstawiają gwiazdki i iksy w losowych miejscach w niektórych słowach na FB. Teraz wiem że to po prostu ćpuny
@andrzejbambrzej: raz komentowałem coś odnośnie streama na twichu gdzie był temat o transporcie ropy i musiałem sam sobie ocenzurować słowo "rurociąg" bo automod mnie blokował xD
@muszyna_skarbzycia: Jedni się męczą z jakimś TOR-em, krypto itd, gdzie ostatecznie i tak ich namierzają, a po drugiej stronie kwitnie sobie handel na jakiejś zwykłej grupie fb XD
Jedni się męczą z jakimś TOR-em, krypto itd, gdzie ostatecznie i tak ich namierzają
@w9rT_wv_bIAn37l: Bo to masowka, a nie jakis detal. Najwiekszy problem to jest anonimowo wyslac i odebrac zaplate. Poza tym krysztal (klefedron) to obecnie klepany jest na tony w Polsce i puszczany przez taka drobnice. Niedawno zamknięto fabrykę, gdzie były prawie 4 tony towaru.
co za idioci.. przez facebooka handel nielegalnymi substancjami xd
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
źródło: m-Grupa-o-krysztalach
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: IMG_20240509_090016
Pobierz@andrzejbambrzej: raz komentowałem coś odnośnie streama na twichu gdzie był temat o transporcie ropy i musiałem sam sobie ocenzurować słowo "rurociąg" bo automod mnie blokował xD
@Morf: Bo jak cieknie rura to Policja tamuje wyciek, a nie podstawia wiadra.
@w9rT_wv_bIAn37l: Bo to masowka, a nie jakis detal. Najwiekszy problem to jest anonimowo wyslac i odebrac zaplate. Poza tym krysztal (klefedron) to obecnie klepany jest na tony w Polsce i puszczany przez taka drobnice. Niedawno zamknięto fabrykę, gdzie były prawie 4 tony towaru.
@r5678: Zbyt