Aktywne Wpisy
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! Porozmawiajmy o moderacji (ツ)
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
marta-mac +17
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
#bonzo #bodychrist #bobikraj #szczurek #beczka #pompka #pompowanie #dlr #tigerdlr #gonzo #tiger #tigerbonzo #melin #melinator #gansterbenc #bezmozgiyeti #gulka #kokromicz #parabant #tegotypu #bebg #benc #melina #uszatyrolmops #uszatypigmej #uszatebydle #uszatyoszust #uszatymutant #uszatyoksymoron #uszatron #uszatek #majonezowybaron #majonezowygolem #majonezowydemon #bonzola #euckbadzap #dwielewerece #mateuszmodestkupiecakato #mateogonzalesdelalump #atat #kupsztal #gnik #namrepusnebabol #ojciecpijo #niewolnikazbestu #kombajnsmietnikowy #mitotuman #lobotomia #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn #bzubdynsbfnklllddhx5gshjjn2 #infodlafanowelo #fanpeng #melinaboners #grandgnikbenc #internetowakanaliazewschodniej #kobra #kobracdc #zezowatagodzilla #zezowatemonstrum #polskiyoutube #elo #patostreamy