Aktywne Wpisy
czerwony_ptak +553
Nanuno +98
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#bekazlewactwa #humorobrazkowy #lewackalogika
@obserwator_nsa: czyli ludzie nie chcą filmów pokroju blade runnera bo to też była klapa finansowa
Porównujesz obecne woke-produkcje do Blade Runnera, masz ty godność i rozum???
@obserwator_nsa: Ostatnio Blade Runner wyszedł w 2017 roku.
Natomiast co do wokeizmu to nie jestem w temacie i nie zajmuję się masowo importem tych tematów z zachodu jak to robią wykopowe konserwy twojego pokroju. Nie mam nawet pojęcia kto to jest na zdjęciu ani o jaki film chodzi, a ty nie raczyłeś oznaczyć tego
A co do reszty, to jest mem człowieku. 90% nowych produkcji filmowych jest tak przesiąknięta poprawnością polityczną, że nie da się tego gówna oglądać na trzeźwo. I na pewno się do tego nie wróci, nawet po latach.
wniosek z dupy, który łatwo zaorać w kilka sekund wrzucając tytuł dowolnego wybitnego utwór, który
@obserwator_nsa: to po co oglądasz alkusie?
@obserwator_nsa: to nie ja używam tutaj ekstrapolacji tytanie intelektu. Zresztą napisałem ci, że możesz wziąć dowolny utwór,
Nie dość, że nie rozumiesz czym jest mem. To teraz nie wykrywasz przenośni. Jesteś naprawdę specjalny.
możesz wziąć dowolny utwór, którego twórca miał pecha i nie wstrzelił się z nim w odpowiednie czasy
Typie, tu nie chodzi o pech tylko trend. Trend gównopoprawności politycznej, która upłyca treść. Zesrałeś się o mema człowieku.
@obserwator_nsa: najwidoczniej ty nie wykrywasz ironii
Odnosiłem się do twojego komentarza z płytkim myśleniem a nie do mema. Zresztą strategia na odwrót i "zesranie się o mema" dziwnym trafem pojawiła się dopiero po kilku komentarzach z
@Kryspin013: powielasz bzdury pod tezę, jedynka zarówno w sprzedaży dvd jak i blu ray przekroczyła budżet filmu. Nie jedno studio by chciało taką "klapę" wydać
https://www.the-numbers.com/movie/Blade-Runner#tab=video-sales
@Kryspin013: wiemy, ty tylko te tematy chloniesz jak tampon xD
@proszebardzo2: Ty wiesz kiedy ten film miał premierę a kiedy wyszły wydania blue ray i dvd? XD
@11mac11: Dokłądnie, widać po moim koncie jak sram tutaj masowo wpisami o jakiś "woke dziełach" jak to ma w zwyczaju wykopowa kuceria. W sumie gdyby nie wy to bym nie wiedział nawet, że większość z tych rzeczy tutaj ma premierę xD
Jeszcze bym was szanował gdybyście przynajmniej mieli rację a wy się potraficie zesrać na 2 miesiące przed premierą, że
@Kryspin013: a jakie to ma znaczenie w kontekście tego czy produkcja była klapą finansową? Ty serio myślisz że gdyby pierwsza część nie zarobiła na siebie to studio by zaryzykowało i nakręciło kolejną część? Chyba tylko na wykopie tacy geniusze.
@proszebardzo2: #!$%@? xD
@JackobC: Nie ale OP też nic o tym nie wspomniał. A co do review bombingu to przecież to co chwilę się #!$%@? nawet tu na wykopie. Podałem nawet przykład wyżej
O czym OP nie wspominał? Zobacz jeszcze raz pierwszy post bo chyba pomyliłeś albo nie doczytałeś że śmiejemy się tu z #!$%@? PRODUKCJI i ich upośledzonych twórców którzy myślą ze głównym problemem jest odbiorca a nie to
@JackobC: Jak do słupa. Podałem ci przykłady, że serial może być wybitnie dobry a kuceria z wykopu i tak się zesra przed premierą, że woke i gówno bo murzynów się doliczyli.