Aktywne Wpisy
WykopX +3062
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +218
@PfefferWerfer: ty widziałeś w ogóle co komentujesz?
@PotwornyKogut: No przecież tam pisze jak wół, że dwutlenek węgla powoduje zwiększanie temperatury. To że w 200 lat zaliczyliśmy zmianę większą niż w ostatnie 20.000 lat to za mało, bo musimy dobić do poziomu sprzed 80 milionów lat gdy ziemia była tropikalną dżunglą w której żyły jedynie zmiennocieplne
także coś mi tu nie gra zbytnio.
z wodoru jest teraz gaz ekologiczny czy nie?
zaraz się okaże że jest nadmiar tlenu w atmosferrze co dopiero jest
robią wszystko aby atom uwalić.
@czlowiekbutelka: "Wziąść" to sobie możesz korki z polskiego. Zimą sobie używasz elektrowni jądrowych i wiatrowych, ale najpierw trzeba to wybudować, ale węglowe lobby ci nie pozwoli, będziesz darł szufelką czarne złoto kilometr pod największą aglomeracją w kraju i dziwił się że odkrywkowy węgiel z drugiego końca świata jest dwa razy tańszy niż twoje samodzielnie wydobyte gówno xD
ja bym odbudował nordstream, wyjdzie taniej niż oze. jako człowiek światły powinieneś to propagować
@huntforfur: Protokół z Kioto zakładał redukcję emisji o 5%, tyle spokojnie dało się zrobić za pomocą większej sprawności pieca gazowego niż węglowego. Aktualne cele redukcji o 30-50-90% emisji są już niewykonalne z pomocą gazu i dlatego konieczna jest pompa ciepła i bezemisyjne źródło prądu.
@PfefferWerfer para wodna to też gaz cieplarniany. także panskim rewelacjom juz dziekuje, nie
@PotwornyKogut: Energetyka gazowa to ślepy zaułek i Niemcy dobrze o tym wiedzą, trzeba było iść drogą Francji od początku i nie ma nawet o czym dyskutować.
beka będzie jak szury z unii to zrobią
@czlowiekbutelka: Niemcy to nie moi idole, ja walę konia do Francuzów.
nie ma czegoś takiego jak ślepy zaułek. jest tort do podziału. chodzi o tort z pieniądzy, na które rucha się ludzi. czasami silniejsza jest frakcja atomowa, czasami frakcja oze a czasami silniejsza jest frakcja gazowa. (atomowa przez ostatnie lata była w odwrocie)
ale najlepszy w tym wszystkim jesteś ty, bo siedzisz i przyklaskujesz opcji, która