Aktywne Wpisy

Pytanie czysto teoretyczne bo ja uważam za spoko pomysł
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw
VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw

źródło: 1200px-VW_Lupo_front_20080809
PobierzCzy taki gruz nadaje się do jazdy po Europie?
- Tak 49.3% (330)
- Nie 48.5% (325)
- Inna odpowiedź: dodaj komentarz pod wpisem. 2.2% (15)

ButtHurtAlert +246
Bawią mnie te wykopkowe analizy chłopskiego rozumu, że ludzie kiedyś robili dzieci jak mieszkali po 10 w jeziorze.
Czasy się zmieniły, milenialsi i gen-z mają większy przepływ informacji, sprowadzanie dyskusji do "a bo po wojnie ludzie sie reprodukowali na potęgę", jak argumentu że zapewnienie tanich mieszkań nic nie da jest śmieszne.
Młodzi, czyli ludzie z mojego pokolenia 1995-2005 nie chcą się rozmnażać bo nie widzą perspektyw, a mieszkania są jednym z ważniejszych czynników który
Czasy się zmieniły, milenialsi i gen-z mają większy przepływ informacji, sprowadzanie dyskusji do "a bo po wojnie ludzie sie reprodukowali na potęgę", jak argumentu że zapewnienie tanich mieszkań nic nie da jest śmieszne.
Młodzi, czyli ludzie z mojego pokolenia 1995-2005 nie chcą się rozmnażać bo nie widzą perspektyw, a mieszkania są jednym z ważniejszych czynników który

źródło: temp_file68821082190073527
Pobierz
źródło: GMo2Dp1XIAAIpMs
Pobierz@KwasneJablko: Widać, że jesteś ograniczony.
Wypowiadały się o tym wszystkie najważniejsze głowy naszego państwa, prezydent, premier, minister spraw zagranicznych, dziesiątki szeregowych polityków.
Błagamy i przepraszamy za to na kolanach jeszcze bardziej niż za
źródło: obraz_2024-05-03_150952438
PobierzKlasyk :D
Durny wykopek o czymś nie słyszał = nikt o tym nie mówi!!!!!!!!!!!!! NIKT TEGO NIE WIE! xD
NIKT O TYM NIE MÓWI! Słuchaj... NIKT. Nikt ważny, nikt poważny nie wspomniał słówkiem o tym!... Tylko Duda coś tam p------i, ale to nikt nie mówi, wcale a wcale :)
https://www.rmf24.pl/regiony/warszawa/news-policja-za-probe-podpalenia-synagogi-16-latkowi-moze-grozic-,nId,7486702#crp_state=1
https://www.rmf24.pl/regiony/warszawa/news-jedna-osoba-zatrzymana-ws-proby-podpalenia-synagogi-w-warsza,nId,7485257#crp_state=1
źródło: xddddd
PobierzJa p------e naprawdę trzeba być ostrym przychlastem żeby tak myśleć xD
PS. możesz sobie stworzyć wlasny dom medialny i informować o czym chcesz, możesz nawet gadać o izraelu i jego zbrodniach 24/7. Tylko
Nie o tym jest ten wpis...
OP zamanifestował ŚMIESZNYM OBRAZKIEM jak wygląda sytuacja polityczno-medialna na przykładzie tego zdarzenia... z rzekomą próbą podpalenia synagogi.
Politycy robią smutne miny, prześcigają się... KTO PIERWSZY zrobi sobie zdjęcie na tle tego budynku, a na twitterze zamieszczają srogie wpisy... jak to będą walczyć o BEZPIECZEŃSTWO żydów w
Nooo, wszyscy o tym mi mówią, że powinienem wyjść z domu. W przeciwieństwie do tej synagogi, o której nie mówi zupełnie nikt xd
@Thorrand: xD i wiesz co z tym zrobią: nic. Albo wejdzie kolejna uchwała typu: noo proszę nie zabijać żydów!!!
Masz 15 lat i nie wiesz jak działa polityka i politycy? Jak nie to ci powiem jako lekcję życia - polityka to
Znowu jakieś urojenia :D
Mnie bawi jedynie hipokryzja i brak konsekwencji... i równych standardów w opisywaniu przez polityków poszczególne zdarzenia. A Ty próbujesz przypisać mi jakieś dziwaczne poglądy.
P----------y jesteś tak samo jak ten dureń @KwasneJablko od tekstu, ze skoro on o czymś nie słyszał to nikt nie słyszał ¯\(ツ)/¯
@niochland: chlopie, ty nie jestes nawet w stanie zauwazyc ze polacy sa biali. wg ciebie mamy jakis inny kolor.