Aktywne Wpisy

Salido +730
Minął 50. (z 66) dzień wakacji.
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
źródło: 1-453841-35
Pobierz
To ja też się pochwalę. :) Pierwszy w życiu nowy samochód z salonu, pierwszy z automatyczną skrzynią. Miała być używka za 60-70 tysięcy, ale znalazłem fajną ofertę za 99 na nowe auto, które ma sprawdzony, bezawaryjny silnik i wszystko z wyposażenia, co potrzebuję. Dodatkowo uznałem że w erze suvozy zgrabny sedan będzie czymś oryginalnym. Po zrobieniu 1000 km po Polsce i pierwszej wymianie oleju, w ramach cieszenia się z nowego samochodu pojechałem
źródło: megi
Pobierz

źródło: temp_file7070592387099041513
Pobierzźródło: tropic-thunder-blackface
Pobierzźródło: dcc0c6ef511b44b55481af7d8e86
Pobierzźródło: 1000048999
PobierzTeraz dostaje się rolę w zależności od koloru skóry, ze względu na to co dynda między nogami i jakie jest zapotrzebowanie na łagodzenie rozjuszonej czarnej mniejszości w USA.
Ja już dawno przestałem oglądać filmy z taką częstotliwością jak kiedyś, może raz na dwa miesiące jak różowa mnie namówi. A tak to nie da rady oglądać
A wraz z wejściem generatywnej AI to już w ogóle poszczególni aktorzy przestają mieć znaczenie.
https://www.theguardian.com/film/2022/aug/12/movie-stars-killed-brad-pitt-tom-cruise-meryl-streep
źródło: 3dt74z
PobierzLudzie kojarzą postacie filmowe, a aktorzy mają coraz mniejsze znaczenie.
@wfyokyga: w tym jest kilku forsowanych, mimo że nie mają jakiegoś dużego talentu jak syn Denzela Washingtona, ale na przykład Mahersala Ali, Michael B. Jordan, Jeffrey Wright, Idris Elba to świetni aktorzy.
źródło: 49388_1.11
Pobierz@PfefferWerfer: gość w krótkim czasie z "okej, chodzi na siłownię" przeszedł do formy, którą mógłby pokazywać na zawodach kulturystycznych.
Tam musiały być ładowane całe kroplówki teścia xD
źródło: maxresdefault
Pobierz