Aktywne Wpisy

Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯

źródło: temp_file476915924799969493
Pobierz
siemanko0 +5
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebeskichpaskow
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
#wojna #ukraina #rosja
@kubkarzzswarzadza: czyli muszą zrobić jakąś prawną furtkę dla Ukraińców z nieważnymi dokumentami osobistymi, nieprawdaż?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@greg818181: np. nie płacisz podatków :-)
@greg818181: wiadomo, na pewno żaden z tych pasożytów nigdy nie pracował legalnie,ani nie zrobił zakupów na Ukrainie czy nawet nie wytworzył nowych obywateli, więc absolutnie niczym się jej nie przyslużyli.
@kubkarzzswarzadza: uchodźca wojenny z Ukrainy? Nie zdziwiłbym się zbytnio. Ale ja pisałem o czymś na kształt paszportów nansenowskich.
@Mathas: "na kształt" - coś ci to mówi?