Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Może mi ktoś powiedzieć jak mam tu zejść? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
w domu czekają na mnie T R Z Y dzieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)

źródło: 1000011080
Pobierz
GlenGlen12 +87
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie

źródło: robpill
Pobierz
Rosyjski Związek Przemysłowców i Przedsiębiorców zaproponował zniesienie normy zabraniającej pracy po 12 godzin dziennie przez więcej niż 2 dni z rzędu.
Zwiększyłoby to elastyczność wykorzystania czasu pracy, a w niektórych przypadkach zmniejszyło zapotrzebowanie na personel i zapewniło możliwość manewrowania zasobami.
Ps. Czyli zamiast czterodniowego tygodnia pracy, cztery godziny dziennie wolnego.. ¯_(ツ)_/¯
#ukraina #wojna #rosja
źródło: temp_file884057420687692157
PobierzTowarzysze! Popracujecie po godzinach dla matuszki rasiji?!
Popracujemy towarzyszu Vladimirowiczu!
( i tak nie macie wyboru bo inaczej was rozstrzelamy)
|૦ઁ෴૦ઁ|
źródło: Capture-2024-02-10-20-14-18
Pobierz@RadzieckiSnajper Gromadź kartoszku żebyś do konserwy miał
On dobrze ci napisał, że obecnie r0sja jest na tej samej ścieżce co był Adolf. "Muszą" przeć do przodu bo z tej ścieżki nie ma już odwrotu...
I nie wyzywałem go ale jeśli ktoś pisze SYTUŁACJA to chyba wiadomo ocb
@kubkarzzswarzadza: Będą musieli uderzyć gdzie indziej, nie ma innej opcji. Jak raz rozpędzisz gospodarkę na obrotach wojennych to już normalnie nie wyhamujesz, albo klęska militarna, wieloletni reset i dekada kryzysu, albo kolejny konflikt. To historia pokazała już wielokrotnie i to w różnych epokach.