Wpis z mikrobloga

#famemma Widzieliście tego posta w gorących? https://wykop.pl/wpis/75988265/wpis-o-nowym-energy-drinku-buddy-i-boxdela-ten-od-

Najbardziej spodobal mi sie ten fragment:

Wpis o nowym energy-drinku Buddy i Boxdela (ten od ruchania 14-latek)

xDDD
Nie ma tam otagowanego Famemma, wiec podejrzewam, ze poza freakfightowym wąskim gronem, Boxdel jest teraz z tym kojarzony.

No i widac tez ze spotkania ekipy fame z adminami wkopu nie byly po nic, tylko mają tutaj jakis realny wpływ. A biorąc pod uwage odpływ uzytkownikow na wypoku, to na pewno Bialek musi dostawac dobre siano w łape
  • 4
  • 0
@essos: Złego słowa nie możesz napisać na zawodników, włodarzy, bo wleci ban, ale wyzywać się nawzajem czy te śmieszne partie przy korycie to można. Mało tego, tu Ci usuną wypowiedź, która nawet nie narusza regulaminu, a napiszesz 3 słowa prawdy na któregoś z tych klaunów. Ten portal stał się memem po wprowadzeniu wykopu 2.0, platforma do szerzenia interesów bogatych ludzi, kpina.
via Wykop
  • 1
czy te śmieszne partie przy korycie to można

@XYZ91: nie do konca. Raczej PIS mozna, bo wyzywając PO latwo mozna, a przynajmniej mozna bylo wylapac bana. Podobnie gdzies tak do roku od wojny z ukrainą, moze do połowy. Wystarczylo napisac nieprzychylny post co do nadgorliwego rozdawnictwa ukrincom a post znikal i mozna bylo tez latwo wylapac bana. W sumie tak tez stracilem jendo konto.
via Wykop
  • 0
@essos: No to więc właśnie, mam zablokowany tag o polityce bo nie chce sobie nerwów szarpac. Także jest jak piszesz i teraz mi powiedz, że mamy wolność słowa w internecie czy w życiu realnym.