Aktywne Wpisy
konik_polanowy +809
hacerking +68
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilΔ jestem atakowany, ΕΌe ΕΌebrakiem. Nie wstydzΔ siΔ tego, lecz ja dziΔki wsparciom choΔ przez jednΔ
j----Δ
chwilΔ czujΔ siΔ normalny i mogΔ sobie pozwoliΔ na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze juΕΌ bΔdΔ nosiΕ swΓ³j krzyΕΌ, lecz to ja k---a przeΕΌyΕem ΕmierΔ siostry, to ja musiaΕem chodziΔ w g---o ubraniach, przeΕΌyΔ j----Δ biedΔ, to mi rodzina odmawiaΕa psychiatry, bo bΔdzie to w papierach.
ΕmierΔ
Pewnie zawsze juΕΌ bΔdΔ nosiΕ swΓ³j krzyΕΌ, lecz to ja k---a przeΕΌyΕem ΕmierΔ siostry, to ja musiaΕem chodziΔ w g---o ubraniach, przeΕΌyΔ j----Δ biedΔ, to mi rodzina odmawiaΕa psychiatry, bo bΔdzie to w papierach.
ΕmierΔ
DziΕ chciaΕbym Wam pokazaΔ kilka nowo pomalowanych figurek do gry Middle-Earth Strategy Battle Game. Modele, o ktΓ³rych mowa naleΕΌΔ do zestawu Uruk-Hai Scout Command Pack - elity, zwiadowcΓ³w Uruk-Hai, ktΓ³rych siΕa i determinacja obrosΕy w legendy w historii Tolkienowskiego uniwersum. Te klasyczne, metalowe modele to prawdziwy skarb dla kolekcjonerΓ³w oraz strategΓ³w, pragnΔ cych zgΕΔbiΔ tajniki walki o ΕrΓ³dziemie.
βοΈ Uruk-Hai Captain to bezwzglΔdny wΓ³dz, ktΓ³rego walecznoΕΔ i strategia sprawiajΔ , ΕΌe jest sercem oddziaΕu.
π΄ Uruk-Hai Banner Bearer dΕΊwiga dumnie swΓ³j sztandar, inspirujΔ c swoich towarzyszy do walki i podnoszΔ c morale armii.
π₯ Uruk-Hai Drummer rytmicznie bije w bΔben, dodajΔ c moc i determinacjΔ do ataku.
π§ Uruk-Hai Shaman posΕuguje siΔ mrocznymi mocami, przynoszΔ c zgubΔ wrogom swoimi zaklΔciami i przepowiedniami.
Podczas malowania tych figurek, kaΕΌdy detal byΕ starannie przemyΕlany i wykonany z dbaΕoΕciΔ o autentycznoΕΔ. Od brutalnych ostrzy mieczy po zadrapania na zbrojach i budzΔ cych grozΔ trofeach z koΕci polegΕych przeciwnikΓ³w, staraΕem siΔ oddaΔ surowy charakter oraz potΔgΔ, ktΓ³rΔ Uruk-Hai reprezentujΔ na polu bitwy. Efekt? Figurki, ktΓ³re nie tylko zachwycajΔ estetykΔ , ale takΕΌe stanowiΔ kluczowy element strategii wojennej w grze.
JeΕli chcecie zobaczyΔ wiΔcej zdjΔΔ tych niezwykΕych figurek oraz poznaΔ wiΔcej szczegΓ³ΕΓ³w na ich temat, zapraszam do odwiedzenia mojej strony:
β‘οΈ https://noocnikpaints.com/mesbg-uruk-hai-scout-command-pack-prezentacja/
Nie zapomnijcie rΓ³wnieΕΌ ΕledziΔ mojego profilu na Instagramie, aby byΔ na bieΕΌΔ co z moimi najnowszymi projektami:
π https://instagram.com/noocnikpaints/
Pozdrawiam i ΕΌyczΔ Wam przyjemnego weekendu! π
#middleearthstrategybattlegame #mesbg #urukhai #warhammer #malowaniefigurek #modelarstwo #bitewniaki #noocnikpaints