Wpis z mikrobloga

jak to pojąć jak ludzie sie ruchają szczególnie baby czemu one to robią jak wygląda taki najprostrzy scenariusz z życia wzięty obok mnie na serio dziejący się naprawdę np pamiętam że kilkanaście lat temu taka zwykła dziewczyna w liceum były tylko cztery dziewczyny w klasie i taka poukładana trochę nieśmiała atrakcyjna inteligentna niewyuzdana nie zdzira jakaś tylko fajna mądra i byla wycieczka szkolna wszyscy n------i i wyszedłem akurat przypadkiem gdzieś po północy na korytarz i ona biegła w samym staniku do pokoju dwóch typów najfaniejszych w klasie i co tam się działo? co tak se o po prostu zaczęła im rozpinać rozporki odrazu jakby nic i siusiaki? i potem było ruchanie w dwa baty? i później normalnie na co dzień mijali się i nic? poprostu koledzy z klasy i tyle? jak wy to macie? jak to się dzieje? np mój brat miał dziewczynę kiedyś w technikum i tak się spotykali codziennie i przytulali i oglądali seriale filmy a potem zapadała cisza i zamykały się drzwi na klucz i jakby wiadomo że się wtedy dotykali i jak to możliwe czemu tak się działo co oni robili? se tak normalnie w genitalnia dotyli s--s goły całkiem na wierzchu c--a i nic i koniczyłi potem i już? potem mój brat się z nią rozstał i nie jadł i chciał sie zabić bo był w takiej rozsybce ale się ogarnął i wyjechał do stolicy i mieszkał tam z ziomkami i pracował i imprezował i potem po wielu miesiącach wrócił do chaty i od razu pierwszego tygodnia se poszedł w weekend na imprezę i gdzieś po północy wrócił z babą i ja nie spałem bo siedziałem na kompie i zamknął się w pokoju z jakąś szlaufą ale rodzice się obudzili i zaczeli mu tam pukać i wkońcu wyprosili tą panią a na drugi dzień brat tylko powiedział że był pijany i się zapomniał i wszystko spoko się rozeszło po kościach nikt tego nigdy już nie wspominał jakby luz normalna sytuacja jakby mieszkając se tam z kolegamia to była normalna akcja że se d--y sprowadzał na noc... i potem się znowu ustabilizował i mial se kolejną dziewczyne i następną i aktualną z którą se żyje w mieszkaniu z jej starych pieniędzy a on ma długi i super jest meżczyzną dla niej potrzebnym i w------e że za własną głupotę i imprezowanie jest pozadłużany ważne że jest męski i pewny siebie decyzyjny i baba mu u stóp
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@analna_dewastatorka: można nie mieć nie móc i nie wierzyć że tak sie da i cierpieć jak ostatnie n------------o naznaczone przez los jak się urodzi z niepoełnosprawnym prąciem niemożliwym do stosunku z problemamami które dziagnozuje się u noworodków i operuje wtedy a niedopatszenie u dorosłych praktycznie nie występuje i w polsce takich klinik czy szpitalni nie ma a z połączeniem z depresją fobia społeczną i zerowym poczuciem własnej wartości mimo leków
  • Odpowiedz
@analna_dewastatorka: @vieniasn jest mężczyzną a ja nie mam podjazdu do takiego poziomu.. nie mam c---a ani poczucia własnej wartości skąd miałby się wziąć jakiś stwór babowy który by się nademną zlitował? przecież to zawsze od zarania dziejów jest tak że chłop ma jeakieś cechy i jest z niego mężczyzna samiec musi być tym właśnie męskim chociaż w ułamku procenta żeby mieć jakieś szanse
  • Odpowiedz
@analna_dewastatorka: fajno tak macie właśnie ludzko każdy se coś znajdzie tego właśnie tak bardzo zazdorszczę że to tak łatwe i powszechne a ja muszę jak w klatce odizolowany od wszystkiego tego w------y za margines niepełnosprawny fizycznie i nie godny odezwać się do dziewczyny a jednocześnie na was ludzi sprawnych patrzeć i zazdrościć że macie tak łatwo wszyscy i każdy coś sobie wybierze prędzej czy później się połączy i ma po
  • Odpowiedz