Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +45
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +259

Szacun, ja bym się nie odważył.
@noonchodzewsciekly Może Cię zmartwię albo pocieszę ale takich Agnieszek jest niestety pełno na świecie.
Tak z ciekawości to gdzie chcesz wyjechać? Bo tak po prawdzie to nie ma kraju którego należy bronić pod przymusem.
Dziwnym jest jednak że jak na kogoś kto nie akceptuje poboru, pobór kobiet ci już nie przeszkadza.
1. Co masz na myśli mówiąc o emigracji wewnętrznej?
2. Czy odpowiedziałeś coś tamtemu starszemu?