Wpis z mikrobloga

Wiedziałem, że ten pro max to duży telefon ale jak go tak włożyłem w to etui to straszna cegła wyszła xD

Facet to ma trochę lipe z takimi rzeczami. Kobiety to sobie wrzucą do torebki i wylane. A jak włoży się do jednej kieszeni w spodniach taką cegłę a w drugiej portfel i jakieś klucze, to wygląda to śmiesznie.

#iphone #apple #oswiadczenie
  • 6
  • Odpowiedz
@Murasame tak pytam, bo ja przy 187 obsługuje ten telefon w 99% jedną ręką i mieści mi się do kieszeni na luzie (mam etui spigena przeźroczyste z MagSafe) i nie wydaje mi się on być tak gigantyczny, pomimo faktu, że przeniosłem się na niego z se 2020
  • Odpowiedz
  • 0
@korbuzz:

Wziąłem sobie te applowskie etui z magasfe i ogromne jest. Choć trzeba przyznać, że pancerne przy okazji. Ja nie mam problemu z używaniem takiego telefonu, bo przedtem miałem LG Velvet i to był podobny ekran. Ale jednak ten telefon jest grubszy i zmieści się w każdej kieszeni ale będzie widać, że cegła leży w kieszeni.
  • Odpowiedz
te applowskie etui z magasfe i ogromne jest.

@Murasame: to applowskie etui z MagSafe i ogromne jest. Te pisze się w liczbie mnogiej, np. te applowskie etui z MagSafe i ogromne są.
  • Odpowiedz