Wpis z mikrobloga

Jak już rząd chce wprowadzić, że nie będzie wymaganych parkingów podziemnych to ja proponuje też zmniejszyć wymaganą wysokość mieszkania z 2.5 metra do 2 metrów. Mało kto ma więcej niż 2 metry wysokości, a od razu się wciśnie ile dodatkowych pięter za tą samą ilość materiałów.

#nieruchomosci
  • 66
  • Odpowiedz
@Zeronader: ja bym jeszcze usunął okna, bo przez nie tylko ciepło w pomieszczeniu się traci, a w obecnych czasach większość ma telefony/ komputery więc jak ktoś chce pooglądać przyrodę to niech se bbc odpali
  • Odpowiedz
a windy to już w ogóle nie dość, że drogie to chodzenie po schodach Polakom na zdrowie wyjdzie i mniej do lekarza będą chodzić.

przeglądając oferty w Gdańsku widzę nowe budownictwo, które nie ma wind. Do 4 piętra to zgodne z prawem, ale wydawałoby się logiczne że w "nowym' powinna być już winda. więc ten pomysł jest od dawna. Podobnie w wielu nie ma piwnic, czasem nawet ilość komórek lokatorskich ograniczona. Piwnic
  • Odpowiedz
2.5 metra do 2 metrów

@Zeronader: 2,5m to i tak jest dla krasnali, ja się duszę w takich pomieszczeniach jak już muszę być...bluzy nawet nie założysz bo żyrandol #!$%@?...
  • Odpowiedz