Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +139
salanderek +5
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
Zarazem żadne z mediów (tych liberalnych jak i cuckserwatywnych) się nie zająknie, że to samo "wolnościowe" państwo, dbające o elementarne prawa reprodukcyjne kobietek, zmusza swoich własnych obywateli płci męskiej do wychowywania i łożenia na nie swoje dzieci przez zakaz wykonywania samodzielnie testów DNA na ojcostwo. Grozi za to we Francji 2 lata więzienia i 5 tysięcy euro kary. Wyobraźcie sobie analogiczną sytuację, np. takie same kary (albo po prostu jakiekolwiek nawet symboliczne kary xD) za aborcję bez zgody biologicznego ojca? Przecież wszyscy dobrze wiemy, że to nie miałoby szans zaistnieć w Europie, bo takie państwo byłoby traktowane gorzej niż Białoruś, a kwikom feministek o piekle kobiet nie byłoby końca.
Ale pamiętajcie i powtarzajcie - żyjemy w patriarchacie! honk honk XD
#bekazfeministek #aborcja #pieklomezczyzn #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #clownworld #bekazlewactwa #szarpankizzyciem
Elementarne prawo wpisne do konstytucji to jednak coś innego niż prawo uchwalone w trybie zwyczajnym. Czemu się nie zajął nieszczęście, że we Francji większość testów genetycznych jest zabroniona? To prawo nie dotyczy tylko testów na ojcostwo.
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Nie ma się z czego śmiać, wbrew pozorom oraz pomimo tego, że wiele osób