Obczaiłem sobie skróty z konferencji i naszły mnie takie przemyślenia. Famemma - nie dymią, chcą dbać o PR, za każdym razem gdy coś się #!$%@?, tłumaczą się że wyciągną konsekwencje, karają zadymiarzy. Zachowują się jak państwo, które chce się dostosować do wszystkich norm unijnych, żeby ich Bruksela - tu Polskie prawo - nie dojechała karami, stąd te nudne, jak niskoemisyjna limuzyna z litrowym silniczkiem, konferencje. A na to @Prime_Show_MMA #!$%@? się niczym 6 litrowym pickupem pod zakaz, parkując na świeżo ścięty trawniczek w centrum miasta, wypuszczając z niego niezrównoważonego, wściekłego jak pitbull Kaczora BRS. Tym ruchem podnieśli poziom abstrakcji tych wydarzeń na niewyobrażalny poziom. Wspaniałe, chociaż wydaje mi się, niecelowe i przypadkowe posunięcie. ( ͡°͜ʖ͡°)
A na to @Prime_Show_MMA #!$%@? się niczym 6 litrowym pickupem pod zakaz, parkując na świeżo ścięty trawniczek w centrum miasta, wypuszczając z niego niezrównoważonego, wściekłego jak pitbull Kaczora BRS. Tym ruchem podnieśli poziom abstrakcji tych wydarzeń na niewyobrażalny poziom. Wspaniałe, chociaż wydaje mi się, niecelowe i przypadkowe posunięcie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#primemma #famemma
A tak serio, spodziewaliście się po kaczorze aż takich emocji i poziomu destrukcji?
Walka na miecze świetlne powinna być zrobiona😅