Aktywne Wpisy
WielkiNos +140
a5f5c1 +2
Ok, pier*ole, pozwolę sobie zadać poważne pytanie na tagu #programista15k
Powiedzmy, że zakładasz firmę, która ma wykonywać usługi programistyczne/informatyczne dla klientów typu enterprise - chcesz wyróżnić się na rynku jakością i przede wszystkim dowożeniem na czas, dlatego od początku kładziesz nacisk na rekrutację wyselekcjonowanych perełek (programistów, tech leadów, data engineerów, architektów, cloud engineerów, machine learning engineerów) - skupmy się tylko na osobach technicznych.
1. W jaki sposób przeprowadzasz rekrutację, jakie zadajesz pytania,
Powiedzmy, że zakładasz firmę, która ma wykonywać usługi programistyczne/informatyczne dla klientów typu enterprise - chcesz wyróżnić się na rynku jakością i przede wszystkim dowożeniem na czas, dlatego od początku kładziesz nacisk na rekrutację wyselekcjonowanych perełek (programistów, tech leadów, data engineerów, architektów, cloud engineerów, machine learning engineerów) - skupmy się tylko na osobach technicznych.
1. W jaki sposób przeprowadzasz rekrutację, jakie zadajesz pytania,
#diablo4 #diablo
Komentarz usunięty przez autora
No to musisz znaleźć, mój klan tam gdzie są klany i wysłać podanie które ja muszę zaakceptować a potem ty musisz zaakceptować moje zaakceptowanie. Tak to działa xddd