Wpis z mikrobloga

Siemka jest fajny projekt. Nazywa się workoutapp i szykowany jest airdrop o wartości 500k$. Appka z trendu move to earn a jej twórcami są polacy. Airdrop póki co polega na zbieraniu punktów i klikaniu i bycia aktywnym na socjalach nic nie trzeba stakować.

Gdyby ktoś chciał dołączyć to zapraszam: https://zealy.io/cw/workoutapp/invite/dDpzyt9-F3d9j4f1NlVes

#airdrop #kryptowaluty
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JegoKrolewskaMosc:
Dlaczego? Jasne, do your own reasearch. Nikogo nie zmuszam do wzięcia udziału w akcji Z tego co ja sprawdziłem wygląda legitnie. A to że team jest polski a do tego z mojego rodzinnego Trójmiasta jest dla mnie tylko in plus.
  • Odpowiedz
@HHokuss: Jeżeli chcecie p-------ć kase to lepiej wydac to na jakieś memcoiny które maja potencjał zrobienia x100 x1000. Tutaj co jedyne co zrobi to oscamuje polaków.
  • Odpowiedz
  • 2
@HHokuss: No tak, kwestia jest tylko taka że tutaj nikt nie chce Twoich pieniędzy. Dlaczego uważasz, że to scam? Zerknąłeś chociaż na stronę? Zrobiłeś jakiś research tego projektu? Przejrzałeś ludzi którzy są za niego odpowiedzialni? Wszedłeś na discord lub na telegram zerknąć na info o partnershipach? Tak jak mówiłem nikogo nie zmuszam do wzięcia udziału. Niesamowite jest to jaka przez was przemawia zawiść. Mam wrażenie że gdyby projekt prowadzony był
  • Odpowiedz
  • 0
@Mayers oburzyles się niczym jak byś wrzucił tam dużo a mirki już cię wyjaśniły albo co najmniej był byś developerem xD

Przestań naganiać na tego shita.
  • Odpowiedz